شهادت سه نفر از پاسداران سرافراز زنجان

پنج‌شنبه 8 مرداد 1405
14:57
شهادت سه نفر از پاسداران سرافراز زنجان روابط عمومی سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: سه نفر از پاسداران سرافراز استان زنجان در حمله آمریکای جنایتکار به شهادت رسیدند.

العالم - ایران - سیاسی

در اطلاعیه امروز (پنجشنبه) سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان آمده است: در حمله وحشیانه رژیم تروریستی آمریکای جنایتکار بامداد امروز به شهرستان زنجان، سه تن از پاسداران سرافراز و غیور سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان به نام‌های «محمود ملاجباری، محمدرضا چراغی و جمال امیری» در دفاع از مرز و بوم ایران اسلامی و مردم انقلابی و شریف ایران اسلامی به فیض شهادت نائل آمدند.

در ادامه اطلاعیه آمده است: سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان ضمن محکوم کردن این جنایت وحشیانه، شهادت این عزیزان را به محضر مبارک حضرت ولی عصر (عج)، امام سید مجتبی خامنه‌ای (مد ظله‌ العالی)، خانواده‌های صبور و پرافتخار این شهدای والامقام، ملت عزیز و شهیدپرور ایران اسلامی و استان زنجان تبریک و تسلیت عرض کرده و از درگاه خداوند متعال علو درجات و رحمت واسعه الهی را برای ارواح طیبه‌ این شهدای والامقام مسالت می‌کنیم.

آدرس سایت فارسی : fa.alalam.net

آدرس سایت فارسی: fa.alalam.ir

0% ...

آخرین اخبار

منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت


سرلشکر عبداللهی: روی تابوت و تجهیزات جدید آمریکایی می‌ایستیم


یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین