العالم - فلسطین اشغالی
منابع خبری بامداد شنبه گزارش دادند که ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه جنایتگری خود علیه فلسطینیان غزه دستور تخلیه شهر دیرالبلح در مرکز این باریکه را صادر کرد.
درهمین حال به دنبال حمله این رژیم به یک ساختمان مسکونی در شرق اردوگاه النصیرات در مرکز غزه ۱۰ نفر زخمی شدند.
از سوی دیگر بر اثر حمله هوایی سنگین رژیم صهیونیستی به یک منزل مسکونی در دیرالبلح نیز شماری زخمی شدند.
در خبری دیگر، شهرکنشینان صهیونیست به محدوده گروه ابوفزاع در شرق شهرک الطیبه در شرق رامالله یورش بردند.
در همین زمینه استانداری قدس اشغالی دیروز (جمعه) اعلام کرد که اوباش صهیونیست خط لوله اصلی آب تغذیه کننده مناطق «الهتوش العراعره» و «التبنه» در منطقه خان الاحمر را تخریب و قطع کردند.
"رایه عروق" خبرنگار العالم در شمال کرانه باختری اشغالی نیز روز گذشته گزارش داد: سیاستهای رژیم صهیونیستی برای محروم کردن فلسطینیان از منابع آب و وادار کردن آنان به ترک سرزمینهایشان تشدید یافته است.
بنابر این گزارش، بحران آب در منطقه رأسالأحمر در شمال دره اشغالی اردن به مرحلهای بیسابقه رسیده است؛ جایی که شهرکنشینان صهیونیست با قطع منابع آبی، تلاش میکنند زندگی را برای ساکنان فلسطینی، بهویژه دامداران، غیرقابل تحمل کرده و آنان را به ترک سرزمینهایشان وادار کنند.
ساکنان منطقه میگویند تقریبا هیچ آبی در اختیار ندارند و تنها مقدار اندکی آب برای تأمین نیازهای روزانه باقی مانده است... به گفته آنان، اشغالگران در کنار مصادره زمینها، این بار آب را به ابزاری برای فشار و کوچ اجباری فلسطینیان تبدیل کردهاند.