انفجار مرگبار در جنوب لبنان؛

هلاکت دو نظامی صهیونیست و زخمی شدن هفت نفر دیگر

چهارشنبه 14 مرداد 1405
16:35
رسانه‌های رژیم صهیونیستی از کشته شدن دو نظامی این رژیم و زخمی شدن هفت نظامی دیگر در پی انفجار یک بمب در جنوب لبنان خبر داده اند.

العالم - لبنان

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، پایگاه خبری "حدشوت بزمان" اعلام کرد دو نظامی از نیروهای تیپ ۵۵ ارتش رژیم صهیونیستی بر اثر انفجار یک بمب کارگذاشته‌شده در ساختمانی که نیروهای این رژیم مدتی آن را در کنترل داشتند، کشته شدند.

در این حادثه هفت نظامی دیگر نیز زخمی شدند.

رسانه‌های صهیونیستی پیش‌تر نیز از زخمی شدن شماری از نظامیان این رژیم در پی انفجار مین در شهرک "مجدل زون" در جنوب لبنان خبر داده بودند. بر اساس این گزارش، مجروحان با بالگردهای نظامی به مراکز درمانی منتقل شدند.

این حادثه در حالی رخ داده است که ارتش رژیم صهیونیستی با وجود توافق آتش‌بس و کاهش تنش که با میانجیگری آمریکا در واشنگتن به امضا رسیده، همچنان به عملیات نظامی خود در خاک لبنان ادامه می‌دهد.

منابع لبنانی و رسانه‌ای از تداوم نقض این توافق از سوی رژیم صهیونیستی از طریق عملیات انفجاری و تیراندازی در مناطق جنوبی لبنان خبر می‌دهند.

در همین حال، بامداد شنبه گذشته نیز یک افسر ارتش رژیم صهیونیستی در جریان درگیری با نیروهای مقاومت اسلامی لبنان (حزب‌الله) در منطقه علی‌الطاهر در جنوب لبنان زخمی شد؛ رخدادی که نشان‌دهنده ادامه تنش‌های میدانی در مرزهای جنوبی لبنان است.

بر اساس آمار وزارت بهداشت لبنان، از زمان آغاز دور جدید تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به این کشور در دوم مارس ۲۰۲۶ تاکنون، چهار هزار و ۳۳۳ نفر غیرنظامی لبنانی به شهادت رسیده و ۱۲ هزار و ۲۵۰ نفر نیز زخمی شده‌اند.

رژیم صهیونیستی همچنان بخش‌هایی از جنوب لبنان را که برخی از آنها دهه‌ها در اشغال این رژیم بوده، در کنترل خود دارد.

همچنین این رژیم پس از درگیری‌های سال‌های ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ مناطق دیگری را نیز اشغال کرده و در جریان تجاوز نظامی اخیر، بیش از ۱۰ کیلومتر در خاک لبنان پیشروی کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: جامعه را نمی‌توان با امر و نهی اداره کرد/ در روابط با همسایگان گام های مؤثری برداشته ایم


عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


کارمند آمریکایی به خاطر سر دادن شعار «فلسطین آزاد» بیکار شد


بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن در پاسخ به تجاوزات آل سعود


کارشناس نظامی یمنی: عملیات یمن، طرح گسترده عربستان را خنثی کرد +فیلم


بقائی: پیش از آنکه کسی بتواند ادعای غنائم جنگی کند، ابتدا باید در جنگ پیروز شده باشد


بن حبتور: رویکرد تهاجمی حکومت عربستان علیه همه مردم یمن است


سردرگمی تل‌آویو در برابر توافق و افزایش ترس از امتیازدهی آمریکا! +فیلم


درخشش جوانان ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی