اعلام حمایت پاکستان از مذاکرات عمان درباره تنگه هرمز

پنج‌شنبه 15 مرداد 1405
10:47
اعلام حمایت پاکستان از مذاکرات عمان درباره تنگه هرمز سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان با اشاره به تداوم تماس‌های نزدیک این کشور با همه ذینفعان مرتبط با تحولات منطقه‌ای گفت که اسلام‌آباد از مذاکرات عمان درباره تنگه هرمز حمایت می کند.

العالم - آسیا

«طاهر اندرابی» امروز در نشست خبری هفتگی خود در اسلام‌آباد با بیان این مطلب افزود: پاکستان همچنان با طرفین مذاکرات به ویژه پیرامون بن بست در تنگه هرمز در ارتباط است.

وی با استناد به رایزنی تلفنی وزیر امور خارجه پاکستان با همتای ایرانی خود و دعوت از دکتر سیدعباس عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد، تاکید کرد که ما از همه ابتکارات منصفانه برای کمک به توقف درگیری‌ها در منطقه حمایت می‌کنیم.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان اعلام کرد که شهباز شریف نخست وزیر این کشور امروز عازم سفر رسمی به عربستان می شود. فرمانده ارتش پاکستان نیز شهباز شریف را در این بازدید همراهی خواهد کرد.

وی اظهار داشت: نخست وزیر پاکستان علاوه بر مرور تحولات مرتبط با روابط دوجانبه و تعمیق همکاری‌های مشترک، درباره اوضاع منطقه‌ای با ولیعهد عربستان دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.

اندرابی درباره مذاکرات پیرامون تنگه هرمز نیز گفت که پاکستان از نقش سازنده عمان برای کمک به تنش زدایی و ترویج همزیستی مسالمت آمیز حمایت می‌کند.

وی درباره تحولات فلسطین و نشست نقش در امان نیز تاکید کرد پاکستان از تشکیل کشور مستقل فلسطین حمایت می کند و معتقد است که حل مناقشه فلسطین تنها راهکار عادلانه برای تثبیت صلح و امنیت خاورمیانه است.

طاهر اندرابی در پاسخ به پرسشی گفت: پاکستان امیدوار است که توافق درباره تنگه هرمز راه را برای ازسرگیری مذاکرات فنی میان ایران و آمریکا هموار کند و طرفین به تفاهم نامه اسلام‌آباد بازگردند.

وی تصریح کرد: پاکستان به نقش آفرینی خود ادامه می دهد، میانجی گری یک روند کوتاهی نیست بلکه ما با سایر شرکا تلاش‌های هماهنگی را انجام می دهیم که اول از همه، راهکار برون رفت از بن بست تنگه هرمز دریافت شود.

0% ...

آخرین اخبار

هر اقدامی که به انسجام ملی آسیب بزند، نابخشودنی است


ویدئو گرافیک| تنگه باب المندب چه اهمیتی دارد؟


احمد حسن سکاب: شهید راه مقاومت


سی‌ان‌ان: ترامپ با جنگ علیه ایران، برتری سنتی جمهوری‌خواهان در امنیت ملی را از بین برد


یحیی سریع: پالایشگاه آرامکو را هدف قرار دادیم


عراقچی: ایران بر عهد مقاومت خود ایستاده است/ جنایت‌ها را نه فراموش می‌کنیم نه می‌بخشیم


تاکید سخنگوی سپاه بر ادامه راهبرد مقاومت بدون وقفه


فیدان: ایران هدف پیمان دفاعی مکه نیست/مصر به جمع ترکیه، عربستان و پاکستان می پیوندد


لبنان یک افسر عالی رتبه ارتش حکومت سابق سوریه را دستگیر کرد


ورود فرمانده تروریست‌های آمریکایی به تل‌آویو