حملات مرگبار یمن به عربستان +فیلم

جمعه 16 مرداد 1405
16:58
رسانه‌ها تصاویر و ویدیوهایی را منتشر کردند که نشان می‌دهد حملات گسترده یمنی‌ها اردوگاه‌های نظامی و انبارهای تسلیحات سعودی را در استان‌های اشغالی هدف قرار داده است.

العالم - یمن

«سلطان السدح» خبرنگار شبکه العالم در صنعا گزارش داد که با وجود عدم تأیید رسمی، منابع از تلفات تقریباً ۴۰۰ نفر، از جمله افسران سعودی و پاکستانی، خبر می‌دهند؛ این در حالی است که سعودی‌ها تلاش می‌کنند میزان تلفات را کم‌تر جلوه دهند.

این عملیات در راستای پیش‌بینی تحرکات نظامی عربستان سعودی با هدف بسیج نیروها در جبهه داخلی و شکستن محاصره دریایی انجام می‌شود. نیروهای یمنی نقاط تجمع را شناسایی کرده و با دقت شروع به هدف قرار دادن آنها کرده‌اند.

منابع همچنین از فرود هواپیماهای «ویژه» تخلیه پزشکی عربستان سعودی در مارب برای انتقال چهره‌های مهم خبر دادند که احتمال تلفات سطح بالا در اردوگاه‌های هدف قرار گرفته را تقویت می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت دفاع: خبرنگاران یاوران راهبردی در شکل‌گیری گفتمان دفاع همه‌جانبه ایران هستند


سی‌ان‌ان: ارتش آمریکا در پی راهی برای خروج از جنگ با ایران است


هشدار پکن به توکیو: با آتش بازی نکنید


وزیر دفاع پاکستان: جهان اسلام علیه تهدید مشترک اسرائیل متحد شود


قالیباف: خبرنگاران رزمندگانی هستند که سنگرشان آگاهی و سلاح‌شان حقیقت است


انصارالله یمن: حقوق‌مان را با «قدرت» می‌گیریم


سپاه: اعتراف رسانه‌های خارجی به شکست ترامپ حاصل مجاهدت رسانه‌های انقلابی است


پزشکیان: جامعه را نمی‌توان با امر و نهی اداره کرد/ در روابط با همسایگان گام های مؤثری برداشته ایم


عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید