مجری کارشناس برنامه «بتوقیت الیمن» افشا کرد:

دشمن سعودی نظامیانش را در یمن رها کرد تا بمیرند+فیلم

دوشنبه 26 مرداد 1405
12:55
کارشناس و مجری برنامه «بتوقیت الیمن» با اشاره به بیانیه اخیر نیروهای مسلح یمن، تأکید کرد که سران آل سعودی نظامیان خود را به عنوان مهره‌های سوخته در میدان نبرد در خاک یمن رها کردند تا کشته شوند و هیچ پشیمانی از وضعیت اسفبار آن‌ها ندارد.

کارشناس و مجری برنامه «بتوقیت الیمن» شبکه خبری العالم، با انتشار ویدیویی ضمن تحلیل میدانی تحولات اخیر جبهه‌های نبرد یمنی ـ سعودی و با اشاره به بیانیه اخیر نیروهای مسلح یمن، به بررسی رویکرد عربستان سعودی در قبال مزدوران یمنی و وضعیت بحرانی مردم یمن در مناطق تحت اشغال آنها پرداخت.

وی در آغاز این ویدیو با اشاره به توصیه‌های نیروهای مسلح یمن به عناصر فریب‌خورده گفت: «همان‌طور که در بیانیه نیروهای مسلح یمن آمده است، آنها توصیه‌هایی نیز به کسانی که گمراه شده‌اند داشتند؛ اما این توصیه‌ها خطاب به چه کسانی است؟»

او ادامه داد: «دشمن سعودی امروز هیچ‌گونه پشیمانی از وضعیت اسفناک مزدوران فریب خورده یمنی خود ندارد، بلکه از آن‌ها به عنوان مهره‌هایی استفاده می‌کند که با مرگشان، زندگی‌شان به پایان می‌رسد. متأسفانه این مزدوران در حال اجرای نقشه‌های دشمن سعودی علیه کشور خودشان در خاک یمن هستند. این افراد فکر می‌کنند عربستان سعودی قرار است چه کاری برای آن‌ها انجام دهد؟»

مجری برنامه «بتوقیت الیمن» با ترسیم وضعیت فاجعه‌بار در مناطق اشغال شده یمن از سوی نیروهای سعودی و مزدوران یمنی آنها اظهار داشت: «عربستان سعودی بیش از ۱۲ سال است که شهرهایی نظیر عدن و مأرب را اشغال کرده است و وضعیت مردم ما در استان جنوبی اشغالی امروز بسیار دلخراش است. برخی شهروندان در این مناطق از شدت گرما جان خود را از دست می‌دهند؛ تهویه مطبوعی وجود ندارد، از برق و آب محروم هستند و با مجموعه‌ای از بحران‌های انسانی دست‌وپنج نرم می‌کنند.»

وی تأکید کرد: «این همان مدل اشغالی است که سعودی‌ها برای مردم ما در استان جنوبی ارائه می‌دهند و هیچ دستاوردی جز فقر، محرومیت و مرگ برای آن‌ها نداشته است.»

رها کردن نیروهای عربستانی در میدان برای مرگ

کارشناس و مجری برنامه «بتوقیت الیمن» در پایان این ویدیو با اشاره به عملیات‌های اخیر نیروهای مسلح یمن علیه مواضع دشمن سعودی تصریح کرد: «اگر به مواضع و تجمعات نظامیان عربستان که نیروهای مسلح یمن آنجا را بمباران کردند نگاه کنیم، درمی‌یابیم که سران عربستان سعودی نیروهای خود را در میدان رها کردند تا بمیرند و هیچ حمایت واقعی از آن‌ها در برابر ضربات کوبنده ارتش و نیروهای مسلح یمن صورت نمی‌گیرد.»

0% ...

آخرین اخبار

تجلیل وزیر امور خارجه از معلمان و دانش‌آموزان شهید


سرلشکر ایزدی: دست دشمن به صنعت هسته‌ای ما نرسید


قالیباف: تنگه هرمز تا رفع محاصره و تحریم نفت باز نمی‌شود


عادی‌سازی پنهان در پوشش ورزش؛ ریاض چگونه میزبان اشغالگران شد؟


تیراندازی در دبیرستانی در جنوب فیلیپین ۴ کشته و ۹ زخمی برجای گذاشت


اوچا: ۳۵۰ امدادگر در سال ۲۰۲۵ در جهان کشته شدند؛ بیش از نیمی در غزه


رئیس مجلس فردا به عراق سفر می‌کند


شاهکار مهندسین ایرانی در برقراری جریان برق فقط در ۵۰ دقیقه پس از حمله اشغالگران صهیونیست


دعوت به حضور ملت بزرگ ایران در اربعین رهبر شهید


سی‌ان‌ان: داماد ترامپ در دیدار۴ ساعته، نتانیاهو را برای پیشبرد طرح غزه تحت فشار گذاشت