مدیرکل دفتر امور عملیات راهداری در گفتگو با العالم مطرح کرد؛

آمادگی کامل راهداری برای مقابله با هرگونه حمله به زیرساخت‌های جاده‌ای / مسیرهای جایگزین از پیش تعیین شد

يکشنبه 1 شهريور 1405
22:37
مدیرکل دفتر امور عملیات راهداری در گفتگو با العالم که پل‌ها نقاطی راهبردی و بسیار حائز اهمیت محسوب می‌شوند، به‌ویژه در جنوب کشور که پل‌های متعددی در آنجا وجود دارد.

العالم – ایران

جمشیدی، مدیرکل دفتر امور عملیات راهداری، ماشین‌آلات و مدیریت بحران سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور، در گفت‌وگو با شبکه خبری العالم اظهار داشت که شرایط کنونی سطح خطر و ریسک را افزایش می‌دهد؛ با این حال، این وزارتخانه از زمان «جنگ دوازده‌روزه» تمهیدات لازم را پیش‌بینی کرده است. وی توضیح داد که در آن برهه، احتمال حمله دشمن به زیرساخت‌ها وجود داشت، از این‌رو ما همواره در حالت آماده‌باش کامل به سر می‌بردیم.

جمشیدی همچنین تأکید کرد که کارکنان و کارگران این وزارتخانه در طول سال گذشته آمادگی صددرصدی خود را حفظ نموده‌اند و هم‌زمان، تجهیزات و سامانه‌های مورد نیاز برای به‌کارگیری در شرایط سخت و به‌منظور برقراری دوباره تردد جاده‌ای در کوتاه‌ترین زمان ممکن، فراهم گردیده است.

وی یادآور شد که شبکه گسترده جاده‌ای کشور، این واقعیت را پیش روی ما قرار می‌داد که هر جاده منتهی به یک شهر صنعتی، دارای راه‌های فرعی و جایگزین متعددی است؛ از این‌رو مدتی بر روی این موضوع کار کردیم و پیش از آغاز جنگ، مسیرهای جایگزین را آماده ساخته بودیم. بنابراین، هرگاه نقطه‌ای مورد حمله قرار گیرد، با همکاری پلیس راهور، ضمن بازسازی خرابی‌ها و اطلاع‌رسانی درباره آنها، تلاش می‌کنیم که هیچ‌گونه اختلالی در چرخه اقتصادی کشور یا عملیات حمل‌ونقل جاده‌ای ایجاد نشود.

جمشیدی در ادامه خاطرنشان کرد که این تدابیر از پیش اندیشیده شده بودند، همچون برنامه‌های جایگزین برای مواقعی که دسترسی به مکان یا فردی خاص ممکن نباشد؛ چراکه ما برای مواجهه با هرگونه مشکل احتمالی، گزینه‌های جایگزین را برای مکان‌ها، افراد و نقاط ترانزیت در نظر گرفته بودیم. به‌گونه‌ای که به محض حمله یا تعرض به هر نقطه‌ای، جایگزینی آماده برای آن داریم و برای رفع هر گونه اختلال، اقدامات عملی انجام می‌دهیم تا تداوم انتقال کالاهای ضروری یا جابه‌جایی مسافران به‌طور کامل تضمین شود.

0% ...

آخرین اخبار

دو هفته قطعی برق در یکی از شهرهای محروم آمریکا؛ بحران در گرمای تابستان


البوسعیدی: مذاکره با عراقچی سازنده بود


گزارش میدانی العالم از حملات نظامی گسترده به کرانه باختری تا طرح‌های شهرک‌سازی جدید صهیونیست ها+فیلم


انتشار محورهای گفتگوی راهبردی رئیس‌جمهور با رهبر معظم انقلاب بمناسبت هفته دولت


کرمانشاه مسیر جدید صادرات محصولات دانش‌بنیان به عراق خواهد بود


توافق تهران و مسقط برای ایجاد کریدور موقت دریانوردی و پاکسازی مین‌های تنگه هرمز


اعلام آمادگی هلال‌احمر ایران برای انتقال تجربیات امداد و نجات به سطح بین‌المللی


پزشکیان : امضای توافقنامه نتیجه ترس و وادادگی نبود


ثبت ۶ اثر در یونسکو و بازگشت بیش از هزار شی تاریخی


تقویت همگرایی کشور‌های اسلامی موجب ثبات منطقه می‎‌شود