ادامه تجاوز رژیم اسرائیل به عمق خاک سوریه

دوشنبه 2 شهريور 1405
09:16
ادامه تجاوز رژیم اسرائیل به عمق خاک سوریه رسانه های سوریه از ادامه یورش و تجاوز رژیم صهیونیستی به مناطقی در عمق خاک این کشور خبر دادند.

العالم - سوریه

به گزارش عرب ژورنال، رسانه های سوریه بامداد امروز از ورود یک نیروی پیاده نظام رژیم صهیونیستی با پشتیبانی ۶ خودروی نظامی به روستای «معریه» در حومه غربی درعا در جنوب کشور خبر دادند.

این منابع گفتند که این تحرکات اخیر رژیم اسرائیل در چارچوب تنش‌های مستمر و افزایش سریع تنش‌ها در امتداد مرز و مناطق روستایی جنوب سوریه انجام می شود که نگرانی‌های گسترده‌ای را در میان ساکنان محلی در مورد عملیات نظامی بیشتر در منطقه ایجاد کرده است.

از زمان سقوط دولت بشار اسد در سوریه در آذر ۱۴۰۳، رژیم صهیونیستی با سوء استفاده از خلأ امنیتی موجود در این کشور، ضمن بمباران تأسیسات دفاعی سنگین و هواپیماهای جنگی این کشور، در منطقه القنیطره در جنوب آن پیشروی کرد.

این رژیم همچنین بخش‌هایی در جنوب سوریه از جمله ارتفاعات استراتژیک «جبل الشیخ» را به اشغال خود درآورده است.

پس از استان جنوبی قنیطره، استان درعا نیز با ۳۳ مورد نقض حریم در رتبه دوم قرار گرفته است، با این تفاوت که تجاوزات در این استان، ماهیتی خطرناک‌تر دارد و شامل حملات توپخانه‌ای، نفوذ زمینی و پروازهای فشرده جنگنده‌ها بوده است. همچنین نقض حاکمیت در مناطق ریف دمشق و السویداء عمدتاً متمرکز بر پرواز هواگردهای متجاوز بوده است.

0% ...

آخرین اخبار

گشوده شدن افق های اقتصادی با کشف میدان گازی جدید در ایران


هوشیاری کامل پلیس برای مقابله با فتنه ها


تحقق ۸۵ درصدی منابع ارزی حاصل از فروش نفت در چهار ماه نخست سال


نشست سران شیعیان عراق با معاون دفتر رهبر انقلاب در بغداد


وقوع حادثه برای یک نفتکش در نزدیکی عمان


سازمان ملل خواستار آتش‌بس فوری در اوکراین شد/ هشدار درباره تشدید تهدیدات علیه غیرنظامیان


با بدرقه وزیر کشور فرمانده ارتش و وزیر کشور پاکستان تهران را ترک کردند


پزشکیان: زور و قلدری آمریکا راهگشا نیست/ عاصم منیر: فرآیندها را با دقت دیپلماتیک پیش می‌بریم


قدردانی نیروهای مسلح از تلاش‌های بی‌دریغ دولت در جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم


سرلشکر رضایی: به آمریکا بی‌اعتمادیم و باید تغییر رفتار دهد