مالکی: تلاش ترکیه برای تجزیه عراق بی نتیجه است

يکشنبه 10 دی 1391
19:48
مالکی: تلاش ترکیه برای تجزیه عراق بی نتیجه است نخست وزیر عراق، ترکیه را به تلاش برای تجزیه عراق از طریق اقدامات مذبوحانه در منطقه کردستان متهم کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، نوری المالکی نخست وزیر عراق، ساعتی پیش در گفتگو با شبکه تلویزیونی السومریه تصریح کرد: سیاست ترکیه، منطقه کردستان را در کانون بحران قرار داده است و اکنون می خواهد تمام عراق را از طریق این منطقه در معرض بحران قرار دهد. دخالت های ترکیه، راه را برای مداخله کشورهای دیگر باز خواهد کرد و ما در قبال این اقدامات ساکت نخواهیم ماند.
المالکی در پاسخ به سؤالی درباره تحرکات ترکیه که ممکن است به تجزیه عراق منجر شود گفت: من وجود تلاش هایی در این خصوص را تایید می کنم.
وی تاکید کرد: تلاش هایی در کار است، اما این اقدامات مذبوحانه بی نتیجه خواهد بود.
المالکی توضیح داد: توافقاتی بین ترکیه و منطقه کردستان وجود دارد، تا جایی که به گفتۀ برخی برادران ترکمن، ترکیه از آنها خواسته به کسانی که کرکوک را بخشی از کردستان می دانند، اعتراض نکنند. این موضع ترکیه در قبال کرکوک عجیب است.
رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه در 22 دسامبر جاری دولت عراق را به رفتار فرقه ای متهم کرد و گفت: این دولت چون شیعی است این چنین رفتار می کند و به طور ویژه حمایت می شود.
گفتنی است مشاور رسانه ای نوری المالکی در 24 نوامبر گذشته، منطقه کردستان را به هماهنگی با ترکیه برای تضعیف دولت بغداد متهم کرده بود. وی تاکید کرد منطقه کردستان هیچ دلیلی ارائه نکرده است که هماهنگی آن با دولت مرکزی عراق را ثابت کند. به گفتۀ وی، ترکیه احساس می کند "قیّم" کشورهای منطقه است.
 
0% ...

آخرین اخبار

رایزنی‌های مصر با آلمان و کانادا برای توقف جنگ


سازمان انرژی اتمی: فناوری هسته‌ای ایران در خدمت صلح و سلامت بشریت است


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک موتور سیکلت در جنوب لبنان


ترامپ در واکنش به پیشنهاد ایران: گام مهمی است 


شهادت هزار و ۴۹۷ لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی


رهبر معظم انقلاب: ترور و جنایت نمی‌تواند در آرمان‌های مجاهدان راه حق خللی ایجاد کند


حمله ارتش به پایگاه الخرج و محل استقرار هواپیماهای سوخت رسان آمریکا درکویت


وزیران امور خارجه ایران و قطر گفت‌وگو کردند


عملیات مشترک یمن، ایران و مقاومت لبنان علیه اهداف رژیم صهیونیستی در جنوب فلسطین اشغالی


بقائی: تهدیدهای هتاکانه ترامپ نشان‌دهنده ذهنیت مجرمانه اوست/ حمله به زیرساخت مشابه متعلق به آمریکا، در صورت حمله به زیرساخت های ایران