الوفاق بحرین: احکام دادگاه تجدید نظر سیاسی است

پنج‌شنبه 21 دی 1391
20:47
الوفاق بحرین: احکام دادگاه تجدید نظر سیاسی است منامه (العالم) - رئیس شورای جمعیت الوفاق بحرین اعلام کرد: احکام دادگاه تجدید نظر بحرین درباره سران دستگیرشده گروه های مبارز بحرینی کاملا سیاسی و به منظورانتقام از 20 سال فعالیت سیاسی آنها صورت گرفته است.
دادگاه تجدید نظر بحرین احکام صادر شده علیه 21 نفر از رهبران و فعالان سیاسی بحرینی را تأیید کرد؛ دادگاه بدوی رژیم آل خلیفه، 7 نفر از این فعالان سیاسی را به حبس ابد، 4 نفر را به 15 سال زندان و 2 نفر را نیز به 5 سال زندان محکوم کرده است.
صدور این احکام با مخالفت گسترده سازمان های حقوقی و بین المللی و مردم بحرین همراه شده است.
"جمیل کاظم" روز پنجشنبه در مصاحبه با شبکه العالم گفت:  گزارش کمیته بسیونی تاکید دارد که این افراد در اثر فقدان آزادی بیان زندانی شده و باید فورا آزاد شوند زیرا در اعتراض و مطالبات خود از زور استفاده نکرده و به طور مسالمت آمیز خواهان آزادی و دموکراسی در بحرین بوده اند.
وی حکم حبس برای سران گروه های مبارز را نشانه جمود فرایند سیاسی در بحرین و ناتوانی مقامات این کشور در ارائه راه حل سیاسی دانست.
کاظم تاکید کرد: مبارزان  سیاسی در بحرین اعم از جمعیت های سیاسی و نیروهای جوان انقلابی ابتکار عمل را به دست گرفته اند و با ارائه راه حل براساس اصول ضدخشونت اوضاع سیاسی راکد را به تحرک واداشته اند.
رئیس شورای جمعیت الوفاق بحرین ادامه داد: در مقابل می بینیم که حکومت آل خلیفه ناتوان شده و اختلاف در میان ارکان آن رخنه کرده است؛ همچنانکه در بین طرفداران رژیم آل خلیفه هم اختلافاتی دیده می شود که بعد از رسانه ها و شبكه هاي اجتماعي به دستگاه قضایی نیز کشیده شد.
وی خاطرنشان کرد که رژیم آل خلیفه هیچگونه تصمیمی برای تغییر و اصلاح حتی در پایین ترین سطوح در بحرین ندارد، و این در حالی است که خشونت این رژیم حتی از سوی برخی هم پیمانهای آل خلیفه نیز محکوم شده است.
MKH-10-13:41
 
0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل: حملات عمدی به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


واکنش بحرین به وتو شدن قطعنامه ضد ایرانی خود درباره تنگه هرمز


تهران خواستار محکومیت تجاوز به زیرساخت‌های غیرنظامی از سوی آنکتاد شد


روایت پاکستان از روند میانجیگری همزمان با تقلای رژیم اسرائیل برای کارشکنی


آیت‌الله جوادی آملی: خدا با نظام اسلامی است و هیچ جای شکست نیست


بقائی: برای صیانت از حقوق و منافع ایران از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم


انهدام دو فروند موشک کروز دشمن توسط پدافند هوایی ارتش


قطعنامه پیشنهادی بحرین در خصوص تنگه هرمز به تصویب نرسید


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به کنیسه یهودیان در تهران


سپاه: ۶ موشک در آسمان قزوین منهدم شد