ورود دوربین العالم به "داریا"، پایگاه اصلی عناصر مسلح

دوشنبه 25 دی 1391
08:23
دوربین شبکه العالم، نیروهای ارتش سوریه را در عملیات شهر داریا در حومه دمشق همراهی کرد.
خبرنگار العالم گزارش داد، عملیات نیروهای ارتش سوریه در شهر داریا همچنان ادامه دارد .. این شهر بعنوان پایگاه اصلی نیروهای مسلح و به ویژه عناصر گروهک تروریستی "جبهه النصره" وابسته به القاعده است.
ارتش سوریه روز یکشنبه از چند جبهه در این شهر پیش روی کرده و اکنون درگیری‌ها با با عناصر مسلح و تروریست ها، اطراف این شهر در جریان است.
خبرنگار العالم گزارش داد، درگیری ها در شهر داریا برای پاکسازی آن از عناصر مسلح، خانه به خانه و خیابان به خیابان ادامه دارد.
گروه های مسلح با مستقر کردن تک تیراندازان خود بالای چندین ساختمان، در برخی مناطق حرکت نیروهای ارتش را کند می کنند.
پس از تعیین ساعت عملیات، خبرنگار العالم با نیروهای ارتش برای به تصویر کشیدن آن همراه شد.
نیروهای ارتش با آغاز عملیات به چندین ساختمان که عناصر گروهک جبهه النصره در آنها سنگر گرفته بودند، حمله کردند.
انبوه بودن ساختمانها در داریا، موجب سخت تر شدن درگیری ها  در این شهر شده است.
خبرنگار العالم با ورود به یکی از مخفیگاه‌های ایجاد شده از سوی عناصر مسلح تأکید کرد، این مخفیگاه ها تقریبا 2 طبقه زیر زمین ایجاد شده است.
از سوی دیگر، عملیات نیروهای ارتش در اطراف منطقه زینبیه همچنان ادامه دارد. پس از پاکسازی این منطقه از عناصر مسلح، اکنون درگیری‌ها به حومه آن منتقل شده است.
0% ...

آخرین اخبار

تحول در ترانزیت منطقه؛ آغاز عملیات اجرایی کریدور استراتژیک ایران، افغانستان و تاجیکستان


فایننشال تایمز از هزینه‌های سنگین جنگ برای کاخ سفید می‌گوید: ترامپ در باتلاق تقابل با ایران گرفتار شده است


ماهواره «راد ۱» به زودی رونمایی می شود


شهادت 7 نفر از کارکنان پایور و وظیفه نیروی زمینی ارتش در حمله آمریکا


پیام مهم سپاه خطاب به مردم اردن؛ آشیانه جنگنده‌های اف ۱۵، ۱۶ و ۳۵ آمریکا در هم کوبیده شدند


پرواز بر فراز تهدید؛ موازنه جدید قدرت ایران در زمین، دریا و آسمان


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


رایزنی های سه‌جانبه ایران، عراق و پاکستان درباره مراسم اربعین


آمادگی منطقه آزاد مهران برای اربعین؛ استقرار موکب ویژه زائران در مرز


نفت برنت در کانال ۸۵ دلاری