بررسی آخرین تحولات منطقه در برنامه «عالمکم» شبکه العالم؛

واکنش تمسخرآمیز عراقچی به ادعای ترامپ بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های بین‌المللی داشته است

سه شنبه 23 تير 1405
22:35
برنامه امروز «عالمکم» در شبکه خبری العالم، به بررسی ابعاد تهدیدهای اخیر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، و واکنش طنزآلود و قاطع عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به آن پرداخت.

العالم ایران

در این برنامه همچنین به حمله خشونت‌آمیز شهرک‌نشینان صهیونیست به یک تیم خبری بین‌المللی، تشدید رنج کودکان فلسطینی در غزه و شهادت یک ماهیگیر عراقی به دست نیروهای کویتی پرداخته شد.

به گزارش شبکه خبری العالم تنگه هرمز بار دیگر به کانون توجهات منطقه‌ای و جهانی تبدیل شده است؛ این بار نه صرفاً به دلیل مانورهای نظامی، بلکه در پی مشاجره‌ای لفظی که فضای شبکه‌های اجتماعی را به شدت شعله‌ور کرده است.

ماجرا از آنجا آغاز شد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پستی اقدام به انتشار ادعاهایی درباره تلاش‌های واشنگتن برای بازگشایی تنگه هرمز کرد.

ترامپ در این پست نوشت: «تنگه هرمز باز است و باز خواهد ماند، و آمریکا محافظ تنگه هرمز خواهد بود و ۲۰ درصد قیمت کالاهای موجود در هر کشتی را به عنوان عوارض دریافت خواهد نمود.»

در پاسخ به این اظهارنظر، عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، با حالتی تمسخرآمیز و در عین حال هوشمندانه نوشت: «۲۰ درصد خیلی زیاد است، بیایید منصف باشیم.» این واکنش کوتاه، بازتاب گسترده‌ای در فضای مجازی داشته و مورد توجه کاربران قرار گرفت.

حمله وحشیانه شهرک‌نشینان صهیونیست به تیم خبری «سی‌ان‌ان»

دومین محور اصلی برنامه «عالمکم»، بررسی حمله خشونت‌آمیز شهرک‌نشینان صهیونیست به یک تیم خبری بود؛ اعضای این تیم از شبکه «سی‌ان‌ان» (CNN) که قصد پوشش خبری حوادث روستای «سنجل» در شمال رام‌الله را داشتند، ناگهان با حمله شهرک‌نشینان مواجه شدند.

این حمله باعث ایجاد رعب و وحشت شدید در میان اعضای گروه خبری شد و در جریان آن، یکی از شهرک‌نشینان با شکستن شیشه یکی از خودروهای متعلق به این گروه، اقدام به ارعاب خبرنگاران کرد.

کام تلخ کودکان غزه در اوج گرمای تابستان

سومین بخش این گزارش به تشریح افزایش رنج و محرومیت کودکان فلسطینی در نوار غزه اختصاص داشت، با توجه به افزایش شدید دما، وعدم دسترسی مطلوب به آب آشامیدنی سالم و خنک، بستنی، کولر یا حتی یک پنکه ساده، که به آرزویی دست‌نیافتنی برای کودکان غزه تبدیل شده است؛ گزارش‌ها حاکی از آن است که این کودکان مجبورند هر روز پیاده مسافت‌های طولانی را طی کنند تا به دنبال تانکرهای آب، در جستجوی اندکی آب آشامیدنی سالم باشند.

خشم عمومی در عراق پس از شهادت یک ماهیگیر

در بخش پایانی برنامه، به موضوع تکان‌دهنده قتل یک ماهیگیر عراقی به نام «نجم عبدالله» پرداخته شد. وی به ضرب گلوله نیروهای گارد ساحلی کویت و به بهانه ورود قایق صیادی‌اش به آب‌های این کشور به شهادت رسید.

این حادثه تلخ، خشم گسترده کاربران شبکه‌های اجتماعی، به ویژه در میان مردم و فعالان عراقی را برانگیخته و موجی از محکومیت این اقدام را در پی داشته است.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


تهران پیش‌نویس قانون راهبردی  تنگه هرمز را ارائه کرد


اطلاعات نادرست رسانه‌های اسرائیلی درباره کمک های ارسالی غزه


واکنش تمسخرآمیز عراقچی به ادعای ترامپ بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های بین‌المللی داشته است


هشدار درباره فروپاشی قریب‌الوقوع رژیم صهیونیستی در تحلیل جدید روزنامه معاریو


واکنش تهران به فشار واشنگتن بر کشورها برای توقف همکاری با دیوان کیفری بین‌المللی


سایه سنگین بدعهدی صهیونیست ها بر سر میز ششمین دور مذاکره موسوم به توافق‌نامه چارچوب


چاک شومر: در حال پرداخت بهای شکست مطلق ترامپ در جنگ با ایران هستیم +ویدئو