روسیه: تروریست ها، کودکان سوری را به جنگ وا می دارند

دوشنبه 2 بهمن 1391
19:51
روسیه: تروریست ها، کودکان سوری را به جنگ وا می دارند کمیته روسی همبستگی با ملت سوریه اعلام کرد: تروریست های مسلح حاضر در سوریه، کودکان این کشور را به حمل سلاح و شرکت در نبرد علیه ارتش و نظام سوریه وادار می کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، این کمیته در بیانیه ای که امروز دوشنبه در پایگاه اینترنتی خود منتشر کرد، آورده است: تروریست های مسلح برای شکنجه و اعدام افرادی که به اسارت گرفته اند، از کودکان کم سن و سال استفاده می کنند.
در بیانیه این کمیته تاکید شده که این اقدامات، با قوانین بین المللی مبنی بر ممنوعیت استفاده از کودکان زیر 15 سال در جنگ ها و درگیری های مسلحانه، آشکارا در تعارض است.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: اقدامات گروه های مسلح حاضر در سوریه باید برای جهانیان تبیین شود تا از شیوه های مورد استفاده در این "انقلاب دروغین" آگاه شوند.
0% ...

آخرین اخبار

به چهارمین ابرقدرت درحال ظهور جهان سلام کنید


اعتراف نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی به شکست در برابر ایران


کشف ذخایر عظیم گازی در سواحل مصر


آلمان از مسیر دیپلماسی حمایت می‌کند/تشکر ویژه از پاکستان


پالایشگاه‌های چینی متقاضی نفت ایران


استقبال مصر از توافق آتش‌بس ایران و آمریکا


اعلام تمهیدات ترافیکی مراسم چهلمین روز عروج ملکوتی رهبر شهید انقلاب اسلامی


استقبال دبیرکل سازمان ملل از آتش‌بس میان ایران و آمریکا


نیروگاه اتمی بوشهر به صورت ایمن در حال تولید برق است


تا دو هفته تردد امن در تنگه هرمز با هماهنگی ایران مقدور خواهد بود