مفتی سوریه: توطئه صهیونیست‌ها فاش شد

پنج‌شنبه 12 بهمن 1391
20:47
مفتی سوریه: توطئه صهیونیست‌ها فاش شد مفتی اعظم سوریه تأکید کرد، حمله رژیم صهیونیستی به کشورش باعث افشای توطئه صهیونیستها شد.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "احمد بدرالدین حسون" عصر امروز (پنج شنبه) در دیدار با "سعید جلیلی" دبیرکل شورای عالی امنیت ملی گفت: تعرض رژیم صهیونیستی به خاک سوریه، باعث افشای توطئه‌های دشمن و آشکار شدن دست صهیونیستها در حوادث سوریه شد.
وی با تجلیل از نقش پیشرو و سازنده جمهوری اسلامی ایران در جهان اسلام، بر لزوم هوشیاری همه مسلمانان در برابر دسیسه‌های اختلاف افکنانه تأکید کرد.
دکتر جلیلی نیز در این دیدار با بیان اینکه سوریه امروز خط مقدم جهان اسلام در مقابله با رژیم صهیونیستی است،خاطرنشان کرد: امت اسلام اجازه تعرض به سوریه را نمی دهد و رژیم صهیونیستی از تجاوز به سوریه همچون جنگ های 33 روزه و 22 روزه و 8 روزه پشیمان خواهد شد.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی با اشاره به نقش مهم علما در آگاه سازی آحاد مردم درباره توطئه های دشمنان، هدف دشمن از اعمال فشار بر جبهه مقاومت اسلامی را مقابله با شکل گیری و تقویت روز افزون تمدن نوین اسلامی عنوان و تأکید کرد؛ حمایت جمهوری اسلامی ایران از سوریه و جریان مقاومت، یک حمایت اصولی است.
0% ...

آخرین اخبار

مشاور ترامپ: تشدید تنش‌ها منجر به نابودی رژیم صهیونیستی خواهد شد


عراقچی: حمله آمریکا به جزیره خارک از خاک امارات متحده عربی صورت گرفت


۱۵ نفر در تهاجم هوایی به شهرک صنعتی جی اصفهان شهید شدند


در پی تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران؛ ترامپ برای باز کردن تنگه هرمز دست به دامن چین و سایر کشورها شد


خشم ترامپ و ادعای آسیب ندیدن هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا


هشدار تخليه ایران برای ٣ منطقه امارات که به مخفیگاه نظامیان آمریکایی تبدیل شده است


نماینده ایران در ژنو: توانایی دفاع از خود را داریم


سفیر ایران در دهلی نو: برخی کشتی‌های هندی از تنگه هرمز عبور کرده‌اند


بازداشت گردشگر انگلیسی در دبی به اتهام فیلمبرداری از حملات موشکی ایران


موج ۴۹ عملیات وعده صادق ۴/ تهاجم نیروی دریایی سپاه به پایگاه تروریست های آمریکایی در منطقه