حزب‌الله: رژیم صهیونیستی در باتلاق افراط‌گرایی و توهم پیروزی غوطه‌ور است

شنبه 24 مرداد 1405
12:32
حزب‌الله: رژیم صهیونیستی در باتلاق افراط‌گرایی و توهم پیروزی غوطه‌ور است عضو شورای سیاسی حزب‌الله گفت: با استناد به پژوهش‌های انجام‌شده جامعه صهیونیستی اکنون به یکی از خشونت‌بارترین و جنایت‌کارانه‌ترین جوامع انسانی تبدیل شده است.

العالم - لبنان

حسن حب‌الله، عضو شورای سیاسی حزب‌الله در گفت وگو با برنامه «ضیف و حوار» شبکه خبری العالم، در آستانه بیستمین سالگرد پیروزی مقاومت در جنگ ۳۳ روزه لبنان ، با تأکید بر غرق شدن رژیم صهیونیستی در افراط‌گرایی و خشونت، اظهار داشت: این رژیم دچار «غرور کاذب» و «توهم پیروزی» است.

مسئول روابط فلسطینی و نماینده اسبق پارلمان لبنان، ضمن گرامیداشت سالگرد پیروزی در جنگ ۳۳ روزه سال ۲۰۰۶ میلادی علیه رژیم صهیونیستی، به تشریح وضعیت کنونی منطقه و معادلات حاکم بر آن پرداخت.

حب‌الله با اشاره به وضعیت غزه و جنوب لبنان تصریح کرد: آنچه امروز شاهد آن هستیم، فراتر از مفهوم معمول نسل‌کشی است؛ چراکه نه‌تنها انسان‌ها، بلکه سنگ، خاک و حتی گورستان‌ها را نیز در بر می‌گیرد؛ چنان‌که در برخی روستاهای جنوب لبنان و غزه شاهد تغییر جغرافیایی منطقه بوده‌ایم.

وی افزود: با این حال، سران اسرائیلی گمان می‌کنند با این ویرانگری می‌توانند به اهداف خود دست یابند.

عضو شورای سیاسی حزب‌الله با مرور تجربه جنگ سال ۲۰۰۶ میلادی خاطرنشان کرد که در آن زمان، رژیم صهیونیستی در کمیسیون‌های رسمی قضایی به شکست‌های خود اعتراف کرد و فضای داخلی سرزمین‌های اشغالی تفاوت اساسی با امروز داشت.

حب‌الله در ادامه نصریح کرد که امروز صدای مخالفان شنیده نمی‌شود، افراط‌گرایی بر همه‌چیز چیره شده، بنیادگرایی دینی و استبداد روزبه‌روز رشد کرده و دشمنی دیگر محدود به اعراب نیست، بلکه تمامیت انسانیت از جمله کودکان را هدف گرفته است.

عضو شورای سیاسی حزب‌الله با استناد به پژوهش‌های انجام‌شده تأکید کرد که جامعه صهیونیستی به یکی از خشونت‌بارترین و جنایت‌کارانه‌ترین جوامع تبدیل شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد که جرم‌انگاری نژادپرستی در واقع به معنای جرم‌انگاری صهیونیسم است؛ چراکه نژادپرستی و صهیونیسم دو روی یک سکه‌اند.

در این گفت‌وگو همچنین تأکید شد که بیست سال پس از جنگ ۳۳ روزه، با وجود تغییر معادلات منطقه‌ای، رژیم صهیونیستی همچنان در توهم گسترش نفوذ خود در منطقه به سر می‌برد و آمریکا را در کنار طرح های توسعه طلبانه خود می‌بیند.

پرسش اصلی آن است که چه کسی معادله نهایی را در منطقه رقم خواهد زد؛ محور مقاومت به رهبری ایران یا محور شرارت آمریکایی-صهیونیستی؟

گفتنی است جنگ ۳۳ روزه لبنان در تابستان ۱۳۸۵ (ژوئیه-اوت ۲۰۰۶ میلادی) به شکست نظامی رژیم صهیونیستی در برابر مقاومت اسلامی لبنان منجر شد و معادلات امنیتی منطقه را به‌طور بنیادین تغییر داد.

0% ...

آخرین اخبار

دعوت به حضور ملت بزرگ ایران در اربعین رهبر شهید


سی‌ان‌ان: داماد ترامپ در دیدار۴ ساعته، نتانیاهو را برای پیشبرد طرح غزه تحت فشار گذاشت


پیروزی قاطع ایران بر آمریکا و اسرائیل در عرصه‌های نظامی و سیاسی آشکار است


نارضایتی از تصمیم‌های لحظه‌ای و نگاه تحقیرآمیز ترامپ به کشورهای منطقه


تیم ایران در جمع بهترین‌های مسابقات بین‌المللی سامبو نظامیان


سخنگوی وزارت خارجه: حمله پهپادی به دفتر رئیس اقلیم کردستان عراق مشکوک است


روابط دوجانبه و تحولات منطقه، محور گفت وگوی تلفنی عراقچی و فیدان


عراقچی بر مواضع اصولی ایران در حمایت از امنیت، ثبات و تمامیت ارضی عراق تاکید کرد


دیدارهای دیپلماتیک عراقچی با سفرا و نمایندگان خارجی


باقرپور: تفاهم‌نامه اسلام‌آباد در کماست؛ امکان احیا هنوز وجود دارد