یک معارض سوری:

تشکیل "دولت موقت"، اوضاع سوریه را پیچیده تر می کند

شنبه 3 فروردين 1392
17:30
تشکیل العالم - هماهنگ کننده "ائتلاف تشکل ملی تغییرات دمکراتیک سوریه" تاکید کرد که ائتلاف ملی سوریه با تشکیل دولت موقت نه تنها کمکی به حل بحران این کشور نکرد بلکه آن را پیچیده تر نمود.

"حسن عبدالعظیم" در گفت وگو با شبکه خبری العالم، گفت: حل بحران سوریه مستلزم اجماع داخلی، منطقه ای و بین المللی است.
 وی با اشاره به نظر حکومت سوریه درخصوص انتصاب "غسان هیتو" به عنوان نخست وزیر موقت ائتلاف ملی مخالفان، افزود: دولت سوریه نیز هشدار داده که مخالفان خارج نشین با تشکیل دولت موقت به دنبال  کسب کرسی های این کشور در مجامعِ حامی تروریسم هستند.

"خلف المفتاح" معاون وزیر اطلاع رسانی سوریه نیز در این باره در گفت وگو با شبکه العالم، گفت: تشکیل دولت موقت از سوی مخالفان خارج نشین، توطئه قطر است و دولت موقت با هدف کسب کرسی سوریه در اتحادیه عرب و مشارکت نمایندگان این دولت در نشست آتی سران عرب تشکیل شده است تا دولت مذکور به رسمیت شناخته شود.

 بسیاری از مخالفان داخل و خارج نشین حکومت سوریه، تشکیل دولت انتقالی مخالفان خارج نشین را محکوم کرده و این اقدام را گامی در جهت پیچیده تر کردن بحران سوریه و جلوگیری از حل مسالمت آمیز آن دانستند.

شورای ائتلاف مخالفان سوریه هفته گذشته در استانبول ترکیه "غسان هیتو" را به عنوان نخست وزیر دولت موقت سوریه انتخاب کرد، اقدامی که از سوی بسیاری گروه های مخالف حکومت سوریه نیز مردود اعلام شد.

tt-20-10:4

0% ...

آخرین اخبار

اسپانیا تحقیقات رسمی علیه جنایت اسرائیل در پرونده توقیف «ناوگان صمود» را آغاز کرد


مقام‌های امنیتی آلمان: آتش‌سوزی راه‌آهن احتمالا ناشی از عملیات خرابکارانه بوده‌است


تأکید قطر و اردن بر ضرورت پایان تنش‌ها در منطقه


پاکستان و عربستان خواستار اجتناب از تشدید تنش‌ها در منطقه شدند


مفتی یمن: تشییع میلیونی شهید خامنه‌ای محاسبات دشمن را بر هم زد


تصمیم قاطع یمن برای مقابله با محاصره ریاض علیه صنعا


تداوم حملات اسرائیلی به جنوب لبنان + فیلم


هشدار حماس درباره تشدید اقدامات تروریستی شهرک‌نشینان در کرانه باختری


فداکاری‌های نیروهای مسلح دشمن را به عقب‌نشینی وادار کرد


سرپرست وزارت دفاع: توان دفاعی کشور پس از جنگ ارتقا یافته است


پربیننده ترین خبرها

امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی به خاک سپرده شد


سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی: گزارش اسرائیل درباره توطئه ایران برای ترور ترامپ ممکن است تلاشی برای سوق دادن او به سمت تشدید تنش باشد.


درخواست سناتور آمریکایی از کنگره برای قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران


یورش نظامیان اسرائیلی به مناطقی در کرانه باختری


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود