ژنرال اسرائیلی:

5 هزار موشک حزب الله، آمادۀ شلیک به تل آویو

شنبه 10 فروردين 1392
08:15
5 هزار موشک حزب الله، آمادۀ شلیک به تل آویو العالم - یک ژنرال ارشد ارتش رژیم صهیونیستی گفت: حزب الله اکنون می تواند با 5 هزار موشک تل آویو را هدف قرار دهد که این میزان 10 برابر قدرت حزب الله در سال 2006 است

" ایال ایزنبر" فرمانده ارتش اسرائیل در مصاحبه با روزنامه صهیونیستی هاآرتص، گفت: موشک های حزب الله نسبت به راکت هایی که در جنگ (33 روزه) سال 2006 علیه اسرائیل استفاده کرد، دقیق تر و قویتر شده است.

اظهارات فرمانده اسرائیلی در حالی بیان می شود که سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان بارها اعلام کرده که آمادگی حزب الله برای جنگ با اسرائیل از همیشه بیشتر است.

ایزنبر به هاآرتص گفت: حزب الله می تواند با 500 موشک که هرکدام بین 300 تا 800 کیلو وزن دارند، منطقه تل آویو را هدف موشک باران قرار دهد.

ژنرال ارتش رژیم صهیونیستی افزود: بر اساس محاسبه من، روزهای نخست نبرد، روزهای بسیار سختی خواهد بود و ما اکنون بر روی سناریویی کار می کنیم که در آن روزانه بیش از 1000 موشک اسرائیل را هدف قرار می دهد.

اسرائيل در 21 تير ماه 1385 حملات همه جانبه خود عليه حزب الله لبنان به بهانه اسارت دو نظامی اسرائيلي را آغاز كرد، اما پس از 33 روز جنگ تمام عيار ارتش رژيم صهيونيستي در جنگ با رزمندگان مقاومت حزب الله لبنان به زانو در آمد.

در این جنگ حزب الله توانست با استفاده از جنگ نامتقارن، حريف مقتدر و تا به دندان مسلح خود را شكست دهد.

0% ...

آخرین اخبار

ادامه جنگ علیه ایران قیمت بالای سوخت را ماندگار می‌کند


روایت قالیباف از اعلام خبر شهادت رهبر انقلاب اسلامی


ویدیوگرافیک/ ۱۰۰ روز نبرد طوفان الاقصی به روایت آمار و ارقام


هشدار سرلشکرعبداللهی: هر کشوری سپردفاعی آمریکا شود در آتش جنگ می‌سوزد


گسترش کارزار «به شما دروغ گفتند» از غزه تا قونیه


حماس: تحویل سلاح، فقط همزمان با عقب نشینی نظامیان اشغالگر انجام خواهد شد+فیلم


کویت مدعی حمله پهپادی شد


دژ راهبردی آمریکا در سوریه زیر ضرب موشک‌های ایران


شبکه های برق امارات، قطر و عربستان درخدمت پایگاه های نظامی آمریکا در حمله به ایران+ فیلم


نهاد دریایی انگلیس از اصابت پرتابه به یک نفتکش در سواحل عمان خبر داد


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"