ادعای جاسوسی برای ایران و حکم علیه شهروند بحرینی

دوشنبه 12 فروردين 1392
18:30
ادعای جاسوسی برای ایران و حکم علیه شهروند بحرینی العالم - دادگاه عالی استیناف بحرین در شرایطی حکم 10 سال حبس برای یک شهروند این کشور به جرم ادعائی جاسوسی برای ایران را تایید کرد که بسیاری از محافل بحرینی نیز این موضوع را توطئه آل خلیفه توصیف کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از روزنامه الوسط بحرین دو متهم دیگر که در ارتباط با این پرونده فراری هستند ،  نیز به صورت غیابی به ده سال حبس محکوم شده اند.

" وائل بوعلای"  یکی از مسئولان دادستانی کل بحرین گفت :  دادگاه عالی استیناف روز یکشنبه ( 31 مارس) حکم ده سال حبس یک متهم بحرینی را به جرم جاسوسی برای کشوری بیگانه تأیید کرد.

دادستانی کل بحرین 3 نفر را به اعطای اطلاعات نظامی و اطلاعات مربوط به مراکز حساس این کشور به ایران از سال 2002 تا آوریل 2010 در ازای کمک های مالی متهم کرده بود . 

دادگاهی بدوی در بحرین جولای 2011 این سه متهم را یکی بازداشت شده بود و دو متهم دیگر فراری هستند ، به 10 سال حبس محکوم کرد که متهم بازداشت شده حکم صادره را به دادگاه عالی استیناف ارائه کرد و این دادگاه حکم مذکور را تأیید کرد .

به عقیده محافل سیاسی، ادامه اعتراض های گسترده مردمی در بحرین مقام های رژیم آل خلیفه را به طرح موضوع هایی مانند دخالت ایران در امور این کشور و کشف شبکه های جاسوسی وادارکرده تا از این طریق بحران داخلی ناشی از حکومت دیکتاتوری به بیرون از مرزهای این کشور نسبت داده شود.

بحرین برای سرکوب معترضانی که خواستار اصلاحات دموکراتیک هستند از نیروهای سپر جزیره که از کشورهای عربستان و امارات به منامه ااعزام شدند استفاده می کند و نزدیک به دو سال از اشغال این کشور توسط این نیروها می گذرد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

پاکستان: تجاوزات اسرائیل منجر به تضعیف تلاش‌ها برای صلح در منطقه می‌شود


سفیر پاکستان در واشنگتن: لبنان بخشی از آتش‌بس ایران و آمریکاست


پاسخ موشکی مقاومت اسلامی لبنان به جنایات رژیم صهیونیستی در این کشور


مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!


ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد