انتقاد شدید قضات مصری از هواداران مرسي

شنبه 31 فروردين 1392
23:18
انتقاد شدید قضات مصری از هواداران مرسي العالم، قاهره - شوراي قضايي عالي مصر تاكيد كرد که تظاهرات اخوان المسلمين در روز جمعه براي درخواست پاكسازي دستگاه قضايي، توهيني بزرگ به دستگاه قضايي و ضربه زدن به استقلال آن به شمار مي آيد.

به گزارش شبكه خبري العالم، شوراي قضايي عالي مصر در بيانيه اي پس از نشست اضطراري خود اظهار داشت كه تظاهرات روز جمعه تحت شعار پاكسازي دستگاه قضايي، اقدامي بي سابقه و توهيني بزرگ به دستگاه قضايي و همه قاضيان مصر است.

 

در اين بيانيه آمده است که قاضيان مصر همواره يار و ياور همه مظلومان بوده اند و تمام هم و غم آنها اجراي صحيح قانون است و همواره بر طبق وجدان خود و بر اساس ادله و مدارك هر پرونده به طور جداگانه، سخن راستين و كلمه حق را بر زبان مي آورند و هركسي كه از حكم قضايي متضرر شده است بايد از راههاي قانوني وارد شود.

شوراي قضايي عالي مصر در این بیانیه به اتهامات وارد شده از سوی اخوان المسلمين و هم پيمانانش اعتراض كرد و افزود: اگر تخلفاتي از سوي برخي از قاضيان صورت گرفته است، بايد بر طبق شيوه هاي قانوني تعيين شده در چارچوب دستگاه قضايي، بازخواست صورت گيرد و نبايد مسايلي مطرح شود كه آرامش عمومي را برهم بزند، روند عدالت را متوقف كند و به استقلال دستگاه قضايي ضربه بزند.

 

يادآور مي شود، شماری از هواداران دولت مصر به دعوت اخوان المسلمين دیروز (جمعه) تظاهراتي در مقابل دارالقضاء عالي (مقر دادستان كل و ديوان عالي مصر و شوراي عالي قضايي) برگزار کردند و خواستار پاكسازي دستگاه قضايي شدند.

دستگاه قضایی از زمان به قدرت رسيدن محمد مرسي احكامي عليه تصميمات وي صادر كرده است که در این میان می توان به حکم بازگشت "عبدالمجيد محمود" دادستان كل سابق به سمت خود پس از برکناری وی از سوی محمد مرسي و تعیین طلعت عبدالله به جانشینی وی اشاره کرد.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: ایران تا کنون به تعداتش پایبند بوده است/ تنها راه، پایبندی دوطرف به یادداشت تفاهم اسلام آباد است


نامه سفیر ایران در ژنو به دبیرکل سازمان حمل و نقل ریلی بین‌المللی در پی حمله آمریکا


سید علی خمینی: هرکس برای صلح با آمریکا مذاکره کند، خائن است


ابلاغ مراتب همدری و تسلیت دولت و مردم اندونزی با ایران/ عراقچی قدردانی کرد


دفتر نخست وزیری پاکستان : شهباز شریف برای کمک به صلح منطقه‌ای به پزشکیان اطمینان داد


قالیباف: کسی می‌تواند با آمریکا مذاکره کند که آماده جنگ باشد


نشست بی‌نتیجه دیگر شورای امنیت درباره ایران؛مخالفت روسیه و چین و تاکید برپایان قطعنامه۲۲۳۱


سفر نخست‌وزیر کره شمالی به چین


شیخ قبلان: لبنان از بدترین بحران سیاسی رنج می‌برد+فیلم


ذوالقدر: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد


پربیننده ترین خبرها

امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی به خاک سپرده شد


سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی: گزارش اسرائیل درباره توطئه ایران برای ترور ترامپ ممکن است تلاشی برای سوق دادن او به سمت تشدید تنش باشد.


درخواست سناتور آمریکایی از کنگره برای قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران


یورش نظامیان اسرائیلی به مناطقی در کرانه باختری


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود