نماینده سوری: ائتلاف غربی - عربی شکست خورده

يکشنبه 1 ارديبهشت 1392
15:11
نماینده سوری: ائتلاف غربی - عربی شکست خورده عضو مجلس سوريه تاكيد كرد، ائتلاف غربي - عربي دشمنان سوريه امروز در مقابل ارتش اين كشور شكست خورده است، و دير يا زود به این شكست اذعان خواهد كرد.

"عمار الاسد" روز يكشنبه در مصاحبه با شبكه العالم گفت: ارتش سوريه از ابتداي بحران مانند سپر محكمي براي ميهن بوده و در مبارزه با افراد مسلح از هيچ تلاشي فروگذار نكرده و بسياري از نيروهاي خود را فدا كرده است؛ اين اقدام در چارچوب ماموريت هاي قانوني ارتش در مقابله با جنگ تمام عياري است كه از دو سال پيش سوريه را هدف قرار داده است.

وي افزود: محور شرارت امروز در برنامه ريزي خود براي تجزيه سوريه و ضربه زدن به وحدت ملي و هدف قرار دادن همه چيز در سوريه با شكست مواجه شده است، چرا كه ارتش این کشور در كمين آنها است و تا به شكست كشاندن آخرين تروريست به مبارزه ادامه خواهد داد.

عمار الاسد تأکید کرد: دشمنان سوريه از ابتداي بحران همه تلاش خود را براي اعزام افراد مسلح و قاتلان و فراهم كردن پوشش رسانه اي براي آنها با پول هاي نفت به كار گرفته اند، اما آنها امروز به بن بست رسيده و در سردرگمي شديدي به سر مي برند.

عضو مجلس سوريه خاطرنشان کرد: آنها به ريختن خون سوري ها اکتفا نكرده اند و هر روز در صدد بحراني تر كردن اوضاع در اين كشور هستند تا شايد به خيال خود برگ برنده يا دستاورد يا موفقيتي بدست آورند.

وي با بيان اين كه در حال حاضر ائتلاف غربي عربي تلاش مي كند روحيه مزدوران خود را در ميدان نبرد بالا ببرد، افزود: قبلا كنفرانس به اصطلاح دوستان سوريه با حضور 130 كشور برگزار مي شد اما كنفرانس اخير تنها با ده كشور تشكيل جلسه داد و اين بدان معنا است كه برخي احساس كرده اند كه شكست خورده و به هيچ نتيجه اي نرسيده اند.

عمار الاسد اظهار داشت: سوريه تصميمي در سطح رهبري سياسي، نظامي و مردمي، براي سركوب و شكست كامل تروريسم اتخاذ كرده است از سويي هر زمان كه مخالفان داخلي و منتقدان دخالت خارجي به فرايند گفتگو نزديك مي شوند، ائتلاف غربي - عربي دشمنان سوريه تلاش مي كند در برابر گفت وگو و روند آشتي مانع و مشكل ايجاد كند.

این نماینده سوری نشست هاي به اصطلاح دوستان سوريه را كم اهميت دانست و تاكيد كرد كه اين نشست ها سودي براي آنها نخواهد داشت و جنايات و ظلم و ستم آنها عليه مردم ، باعث تحكيم وحدت ملي در سوريه مي شود.

-20-23:36

0% ...

آخرین اخبار

آیت‌الله سبحانی: اربعین تجلی‌گاه قدرت معنوی تشیع است


گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با وزرای امور خارجه عمان و عربستان


جنایت‌کاران حادثۀ تروریستی ملک‌شهر اصفهان اعدام شدند


نماینده پارلمان عراق: آمریکا کشور ما را یکی از ایالت‌های خود می‌داند


بیسکوف: حمله به کشتی ایرانی، تنش‌آفرینی خطرناک کی‌یف است؛ ایران توان پاسخ دارد


کنسولگری آمریکا در تورنتو دوباره زیر آتش گلوله؛ دومین تیراندازی در سال ۲۰۲۶


بررسی علل توقف حملات ترامپ علیه ایران در العالم


ایران باج‌خواهی آمریکا را رد کرد؛ دیپلماسی عزتمندانه تسلیم نمی‌شود


هشدار مسکو به لندن: بد می بینید!


ارتش سودان کنترل منطقه ام بادر را دوباره به دست گرفت +فیلم


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم