جبهه النصره: بیروت را به آتش می کشیم

جمعه 6 ارديبهشت 1392
10:22
جبهه النصره: بیروت را به آتش می کشیم گروهک تروریستی جبهه النصره به میشل سلیمان رئیس جمهور لبنان هشدار داد که بیروت را به آتش خواهد کشید.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، دفتر اطلاع رسانی گروهک تروریستی جبهه النصره در سوریه با انتشار بیانیه ای، ادعای دخالت حزب الله لبنان در امور سوریه را بار دیگر تکرار کرد.

این گروهک تروریست به میشل سلیمان رئیس جمهور لبنان، 24 ساعت مهلت داد تا به "دخالت" موهوم "حزب الله" لبنان در سوریه پایان دهد و تهدید کرد که این بیانیه، آخرین هشدار به میشل سلیمان است و 24 ساعت پس از آن، بیروت را به آتش خواهد کشید.

 

جبهه النصره، یک گروهک تروریست سلفی است که اواخر سال 2011 و در جریان وقایع سوریه تشکیل شد و عناصر آن، مرتکب جنایت های تروریستی متعدد در حلب و دمشق شده اند.

این گروهک که نام آن، در فهرست سازمان های تروریست بین المللی درج شده، علاوه بر ادامه فعالیت های تروریستی در سوریه، اکنون تهدید کرده که لبنان را به آتش می کشد.

 

این گروهک تاکنون در هیچ یک از بیانیه های خود، به خطر رژیم صهیونیستی برای مسلمانان اشاره ای نداشته و به هیچ وجه درباره آزادسازی اراضی اشغالی به جای کشتن شهروندان بی گناه و غیرنظامی، سخنی به میان نیاورده است.

"عدنان منصور" وزیر امور خارجه دولت موقت لبنان در واکنش به این تهدید، هرگونه دخالت مستقیم حزب الله در سوریه را تکذیب و تاکید کرد که نیروهای حزب الله تنها به منظور دفاع از مردم لبنان، در روستاهای مرزی لبنان حضور دارند و در عملیات نظامی در داخل سوریه هیچ گونه مشارکتی ندارند.


منصور تاکید کرد: لبنان همچنان به سیاست کناره جویی از درگیر شدن در بحران سوریه پایبند است و قصد دخالت در امور دیگری به ویژه امور داخلی سوریه را ندارد.
وی افزود: اگر طرف هایی در لبنان دعوت به جهاد در سوریه کنند، این به آن معنی نیست که دولت لبنان در قبال آن مسئول است.

 

حزب الله نیز به نوبه خود اتهامات مختلف درباره شرکت داشتن عناصر این حزب در درگیری های ارتش سوریه با گروه های مسلح را تکذیب؛ و تاکید کرده است که سلاح و امکانات حزب الله برای مقابله با تهدیدات رژیم صهیونیستی است.

26

0% ...

آخرین اخبار

مخالفت سازمان بین‌المللی دریانوردی با اظهارات ترامپ درباره تنگه هرمز


حملات رژیم صهیونیستی به غزه ۳ شهید برجای گذاشت


روبیو: دیوان کیفری بین‌المللی را منحل خواهیم کرد


دبیرکل سازمان ملل خواستار برقراری آتش‌بس کامل در منطقه شد


انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و شهرستان لار


نیروهای مسلح یمن: فرودگاه أبها را در پاسخ به حمله عربستان هدف قرار دادیم


عالم شیعه لبنانی: ایران پس از شهادت آیت‌الله خامنه‌ای در نقطه آغازین دوران جدیدی قرار دارد


ضرورت پرهیز از ورود به موضوع سلاح مقاومت درسفر نخست وزیر عراق به واشنگتن


واکنش کویت به تجمع عراقی‌ها مقابل کنسولگری این کشور در بصره


تقدیر عضو هیأت مذاکره کننده دولت یمن از ایران برای اقدام در راستای شکستن محاصره این کشور


پربیننده ترین خبرها

صدای انفجارهای مهیب در شهر سیریک واقع در جنوب ایران شنیده شد.


صدای سه انفجار در جاسک، واقع در جنوب شرقی بندرعباس، شنیده شد.


یک مقام مسئول در استان خوزستان ایران: دشمن آمریکایی به مناطقی در شهرهای بهبهان و دزفول در جنوب غربی کشور حمله کرد.


حملات گسترده پهپادی و موشکی از پایگاه‌هایی در مناطق مختلف غرب و مرکز ایران علیه تأسیسات نظامی آمریکا در منطقه


بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حملات به ایران/رژیم آمریکا همه اجزای توافق را نقض کرده است


ادامه حملات پهپادی ارتش به پایگاه های آمریکا در منطقه


انهدام کامل مخازن سوخت، سامانه های پاتریوت و FPS پایگاه های آمریکایی در کویت


مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی ارتش آمریکا در بحرین درهم کوبیده شد


ساقط شدن ۴۸۳۰ پهپاد اوکراینی با آتش پدافند روسیه


هشدار روسیه نسبت به عواقب هرگونه تجاوز احتمالی علیه نیروگاه بوشهر


لبنان در آستانه فتنه‌ای داخلی؛ ایده مناطق آزمایشی سرآغاز طرح اشغالگری فراتر از لیتانی