ردپای طرفهای بیگانه در ربودن سربازان مصري

شنبه 28 ارديبهشت 1392
14:01
ردپای طرفهای بیگانه در ربودن سربازان مصري قاهره (العالم)- يكي از رهبران حزب حاكم آزادي وعدالت، شاخه سياسي اخوان المسلمين مصر، از دست داشتن برخي طرفهای بیگانه در ربودن سربازان مصري در منطقه صحراي سينا خبر داد.

"ياسر عبدالله" روز شنبه در گفت وگو با شبكه خبري العالم اظهار داشت: بعيد است كه سلفي هاي افراطی و گروههاي تروريستي دست به چنين عملياتي زده باشند مگر اينكه طرفهای خارجي كه طي چندين سال گذشته از به حاشيه راندن ساكنان منطقه سينا سوء استفاده كرده اند، گروهي از ساكنان را به ربودن اين سربازان تشويق كرده باشند.

وي با بیان اینکه فقط رژيم صهيونيستي از اين حادثه بهره مند مي شود، با این حال گفت که دست داشتن این رژیم در ربودن سربازان مصری بعید است.
عضو ارشد حزب حاكم مصر، با اشاره به همزماني اين حادثه با اعلام وفاداري فرماندهان ارتش به نظام، وطن و رئيس جمهور مصر گفت: كساني كه با رئيس جمهور و نظام مخالف هستند، افراد به حاشيه رانده شده، فقير و كم سواد را به چنين اقدامي تشويق كرده اند. 
یاسر عبدالله خاطرنشان کرد: بسياري از مخالفان نظام مصر، ارتش را به حضور در خيابانها ضد حكومت تشويق مي كردند اما پس از اعلام وفاداري ارتش به نظام نااميد شده و براي مجازات ارتش چنين عملياتي را انجام دادند.
گفتني است افراد مسلح در ساعتهاي اوليه پنجشنبه گذشته (26 ارديبهشت ماه) هفت سرباز مصري را در استان شمال سينا ربودند و در برابر آن خواستار آزادي زندانيان شدند. برخي منابع نيز اعلام كردند سه تن از ربوده شدگان در گذرگاه رفح با پليس همكاري داشتند و بقيه از نيروهاي ارتش بودند.
tt-17-19:06
 

0% ...

آخرین اخبار

هشدار روسیه: نیروهای ائتلاف غربی در اوکراین را می زنیم


بازتاب حمله آمریکا به بیمارستان در اهواز در رسانه انگلیسی


وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد