فرودگاه ضبعه در القصیر پاکسازی شد

شنبه 4 خرداد 1392
22:11
فرودگاه ضبعه در القصیر پاکسازی شد به گزارش خبرنگار العالم در سوریه، ارتش این کشور در ادامه پيشروي خود جهت آزادسازي کامل شهر راهبردي القصير، فرودگاه ضبعه را در شمال اين شهر آزاد کرد.

حسین مرتضی خبرنگار العالم در سوریه، ساعتی پیش گزارش داد که نيروهاي سوريه کنترل فرودگاه نظامي الضبعه را در شمال شهر القصير، واقع در استان حمص در دست گرفتند.

ارتش سوريه همچنين کنترل مقر حزب بعث در القصير را به دست آورد و شمار زيادي از شبه نظاميان تحت حمايت خارج را از پای در آورد.

 

نيروهاي سوري اوايل روز با حملات سنگين توپخانه‌اي و موشکي به مواضع شبه نظاميان حمله کردند. ارتش اين کشور بعد از به پايان رساندن دور اول عمليات موفقيت آميز خود، مرحله دوم عمليات را در شهر القصير آغاز کرده است.

 

شهر مهم و استراتژیک القصير که با کشور لبنان هم مرز است، طي چند روز اخير عرصه درگيري‌هاي سنگيني بين نيروهاي سوري و شبه نظاميان بوده است.

 

0% ...

آخرین اخبار

هشدار تهران نسبت به راهبرد امنیت عاریتی/بقائی: ایران خصومتی باکشورهای جنوب خلیج فارس ندارد


مخبر: تنگه هرمز جز با اراده ملت ایران باز نخواهد شد


هشدار جدید ایران به شرکت‌های بین‌المللی بیمه دریانوردی


پاکستان: مذاکرات میان ایران و آمریکا پیشرفت بزرگی داشته است


معاون رئیس‌جمهور: با مشارکت مردم از این برهه تاریخی عبور می‌کنیم


وزیران خارجه ترکیه و عربستان روز چهارشنبه در آنکارا دیدار می کنند


گرامیداشت چهلمین روز شهادت وزیر اطلاعات برگزار شد


افشای جزئیات نفوذ حنظله به موسسه مطالعات امنیت ملی اسرائیل


عراقچی امروز به پکن می‌رود


دستگیری عامل انتشار اطلاعات ایست‌های بازرسی تهران