ورود امواج تلفن همراه، نشانه دخالت ایران در بحرین!

شنبه 11 خرداد 1392
17:22
ورود امواج تلفن همراه، نشانه دخالت ایران در بحرین! یک روزنامۀ بحرینی در اظهارنظری شگفت‌آور، اعلام کرد: به تازگی "کشف" کرده ایم که امواج شبکه ارتباطات سیار ایران، آسمان بحرین را در نوردیده و در برخی مناطق "جزیره" از جمله شهر "حمد" قابل دریافت است!

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، روزنامه اینترنتی "البحرین نیوز" امروز شنبه با اعلام این "کشف" خارق العاده، نوشت: پس از تنظیم تلفن های همراه بر روی شبکه ایران مشخص گردید که این امواج کاملا در دسترس هستند و تلفن های همراه بر روی این شبکه هم فعال می شوند.


این منبع خبری که گویی فراموش کرده بحرین از نظر جفرافیایی فاصله چندانی با خاک جمهوری اسلامی ایران ندارد، در ادامه پرسش هایی را در خصوص علت دریافت آنتن شبکه تلفن همراه ایران در بحرین مطرح کرد و اهداف "مشکوک" ایران در ارسال امواج تلفن همراه خود به بحرین را جویا شد!


بحرین نیوز در پایان با لحنی که در نگاه خواننده بی طرف بیشتر به طنز شباهت دارد، از شورای ارتباطات و وزارت کشور بحرین خواست که بررسی علت آنتن دهی تلفن همراه بر روی شبکه ایران در بحرین را که "امنیت و ثبات بحرین را تهدید می کند"، به سرعت در دستور کار خود قرار دهند.

0% ...

آخرین اخبار

اتحاد خیابان و انسجام مسئولان پشتوانه جبهه مقاومت است


پاپ دوباره حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران را محکوم کرد


عراقچی : ایرانیان بیش از هر زمان دیگری یکپارچه و متحدند


بقائی: ترور خبرنگار لبنانی، خاموش کردن صدای حقیقت است


سیلی مشترک سران قوا به ترامپ


رئیس جمهور لبنان هرگونه تماس با نتانیاهو را کاملا منتفی می‌داند


نیویورک‌تایمز: ترامپ تحت فشار ضرب‌الاجل ۶۰ روزه برای پایان دادن به جنگ علیه ایران است


ترامپ به شدت ظرفیت ایرانی‌ها را برای تحمل سختی دست‌کم گرفت


۴۵ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان زخمی شدند


پیمان جبلی: ترور خبرنگاران نشانه مرگ تدریجی رژیم است