79 زخمی در درگیرهای مردم ترکیه با پلیس

يکشنبه 12 خرداد 1392
07:34
با گذشت 3 روز از درگیری پلیس و مردم ترکیه، شمار مجروحان به 79 تن رسید.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، درگیری مردم معترض و نیروهای پلیس به سومین روز خود رسید. تظاهرات مردم با وجود برخورد خشونت آمیز نیروهای امنیتی و پلیس دیشب هم ادامه یافت.
وزیر کشور ترکیه تأکید کرد در درگیری های مردم و نیروهای امنیتی در استانبول و شهرهای دیگر، 79 تن مجروح شدند. وی همچنین از بازداشت 939 نفر از معترضان خبر داد.
تحصن مردم معترض در میدان التقسیم استانبول با وجود حملات نیروهای پلیس همچنان ادامه دارد.
با شدت گرفتن درگیری ها و افزایش اعتراضات، برخی احزاب ترکیه از "رجب طیب اردوغان" نخست وزیر این کشور خواستند کناره گیری کند.

رجب طیب اردوغان جمعه گذشته در واکنش به اعتراضها تأکید کرد که نیروهای پلیس در میدان "تقسیم" باقی می مانند و نیروهای امنیتی اجازه نمی دهند که گروه‌های کوچک جایگاهی داشته باشند.

اردوغان از زمان رسیدن به نخست وزیری همواره خود را نماینده اکثریت مردم ترکیه دانسته و در تصمیم گیری هایش توجهی به نظر و مطالبات دیگر گروه های اقلیت نداشته است.

اردوغان دیروز هم معترضان در میدان تقسیم را "افراطی" نامید و تأکید کرد که نیروهای امنیتی این میدان را ترک نمی کنند و اجازه نمی دهند که افراطی ها در آنجا هرکاری که بخواهند انجام دهند.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند