نماینده سابق کویتی در مراسم تروریستها در حلب

شنبه 1 تير 1392
11:38
نماینده سابق کویتی در مراسم تروریستها در حلب نماینده سابق پارلمان کویت به صورت علنی در جمع تروریستهایی که به تازگی به سوریه اعزام شده اند، حاضر شد.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "ولید الطبطبائی" با اشاره به پایان دوره آموزشی 3000 تن از عناصر مسلح که به تازگی به سوریه اعزام شده اند، در شهر حلب سوریه گفت این فعالیتها در راستای فراخوان اخیر برای "جهاد" با جان و مال و سلاح در سوریه انجام می شود.
این سلفی تکفیری در شهر حلب سوریه به خبرنگار شبکه "الجزیره" قطر گفت: امروز مراسم فارغ التحصیلی 3000 جنگجو آموزش دیده و آماده در حلب برگزار شد، و فردا نیز قرار است مراسم فارغ التحصیلی هزار نفر دیگر در ادلب انجام شود.
وی افزود: این فعالیتها برای فارغ التحصیلی 12 هزار جنجگو و عمل به وعده هایی که قبلا در کویت داده ایم، انجام می شود.
مفتی های تکفیری و وهابی اخیرا هواداران خود را به جنگ در سوریه فرا خوانده و مدعی شده اند که آنان باید با جان و مال خود به مخالفان مسلح در سوریه کمک کنند.

با وجود افشای جنایات متعدد و روزمره گروه های مسلح و تروریستی در سوریه ضد مردم این کشور و ارتباط بیشتر این گروه ها با القاعده، کشورهای غربی و هم پیمانان منطقه ای آنها به ویژه قطر، عربستان و ترکیه همچنان بر ادامه تسلیح این گروه ها پافشاری می کنند. امری که به عقیده ناظران به هدف خدمت به منافع رژیم صهیونیستی و نابودی و تجزیه همیشگی سوریه صورت می گیرد.

0% ...

آخرین اخبار

تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


آمریکا پایان محاصره دریایی ایران را اعلام کرد


پیشرفت در مذاکرات آتش‌بس غزه؛ پاسخ حماس هفتهٔ آینده / اسرائیل همچنان نقض‌کنندهٔ توافق