صدور حکم بازداشت احمد الاسیر و خواننده لبنانی

دوشنبه 3 تير 1392
18:22
صدور حکم بازداشت احمد الاسیر و خواننده لبنانی مسوولان لبنانی تاکید کردند که نیروهای ارتش کشور به تحرکات خود در منطقه صیدا تا پاکسازی کامل منطقه از اقدامات مسلحانه و تخریب "مربع امنیتی" یا همان مقر احمد الاسیر تکفیری و عامل فتنه های اخیر صیدا ادامه خواهند داد.

به گزارش روز دوشنبه شبکه خبری العالم، پس از برگزاری نشستی به ریاست میشل سلیمان رییس جمهور لبنان و با حضور جان قهوجی فرمانده ارتش و جمعی از وزیران و افسران امنیتی، در بیانیه ای تاکید شد که نیروهای ارتش به اقدامات خود تا پاکسازی کامل منطقه از تحرکات مسلحانه و از بین بردن "مربع امنیتی" شیخ احمد الاسیر یا همان محل اختفای این شیخ تندروی تکفیری ادامه خواهند داد.

از سوی دیگر، قاضی صقر صقر دادستان کل نظامی لبنان، تعقیب احمد الاسیر و 123 نفر از هوادارانش از جمله برادر وی و نیز "فضل شاکر" خواننده مشهور را به سبب هدایت درگیریهایی که از روز یکشنبه تا کنون به کشته شدن شماری از سربازان ارتش لبنان منجر شد، خواستار شده است. 

یک منبع قضایی تاکید کرد که قاضی صقر، ابلاغیه تحقیق و بازجویی علیه این شیخ سلفی و 123 تن از هوادارانش از جمله برادرش و فضل شاکر و نیز دیگر افراد این گروه - که تحقیقات برای یافتن اسامی آنها ادامه دارد- تهیه کرده است.

قاضی صقر خواستار تعقیب و بازداشت و احضار آنها به دادستانی شد.

0% ...

آخرین اخبار

هفت نامزد دبیرکلی سازمان ملل؛ آغاز رایزنی‌ها در شورای امنیت برای تعیین جانشین گوترش


افزایش خودکشی نظامیان صهیونیست؛ دو تن دیگر خود را کشتند


انصارالله حملات آمریکا و عربستان به عراق را محکوم کرد


الحشد الشعبی: شماری از مقر این سازمان هدف حملات تروریستی آمریکا و عربستان قرار گرفت


یمن از سرنگونی یک پهپاد شناسایی عربستان در شمال صنعا خبر داد


احراز شهادت یکی از قهرمانان سوخو ۲۴ ارتش


حمله به پایگاه آمریکا در اردن با موشک بالستیک


سه نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند


حملات هدفمند آمریکا و عربستان به خاک و مقاومت عراق


بلومبرگ: تهدیدات دریای سرخ مسیر نفتکش‌ها را تغییر داد