حمله شدید نوری مالکی به صادر کنندگان فتواهای تکفیری

پنج‌شنبه 6 تير 1392
13:41
حمله شدید نوری مالکی به صادر کنندگان فتواهای تکفیری العالم - نخست وزیر عراق ضمن حمله شدید به صادر کنندگان فتواهای تکفیری خواستار تلاش برای خاموش کردن آتش فتنه طایفه ای شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، نوری مالکی در مراسمی به مناسبت میلاد امام زمان ( عج)، از همه طرف ها خواست برای خاموش کردن آتش هولناک فتنه ی طایفه ای شد که ممکن است کشورهای منطقه را در نوردد ، تمام تلاش خود را بکار گیرند.

مالکی گفت: کشتار مردم عرب، کرد و ترکمن به خاطر هویت " قومی یا مذهبی " در بازار، میادین، مساجد و حسینیه ها انسان را درباره عوامل پشت پرده این همه کینه و منشا این افکار به تامل وا می دارد.

وی افزود  : نخست وزیر یک کشور بزرگ می گوید بروید و در سوریه بجنگید و فقهیی فتوای وجوب قتل مسلمانان را صادر می کند.

نخست وزیر عراق در بخش دیگری از سخنانش از دانشگاه الازهر مصر خواست موضع میانه خود را حفظ کند و خود را از لغزش و تحریک آتش جنگ طایفه ای باز دارد.

وی افزود: ما اخوان المسلمین را محترم می شماردیم و با آن ها همکاری داشتیم؛ آن ها اما اکنون ابزار جنگ طایفه ای شده اند و گروهی از مسلمانان را نجس می خوانند و کسی از آن ها هم این منطق را محکوم نمی کند.

نخست وزیر عراق در بخش دیگری از سخنانش گفت: سلاحی که به باندهای مسلح سوریه داده می شود به عراق می رسد و  پس مانده های  رژیم سابق و القاعده آن را در عراق و در لبنان استفاده می کنند.

وی افزود: ما از خواسته ملت سوریه حمایت می کنیم اما نه با رقابت بر سر تزریق سلاح به باندهای مسلح.

0% ...

آخرین اخبار

روزنامه انگلیسی از احتمال استعفای استارمر خبر داد


نخست وزیر و فرمانده ارتش پاکستان عازم سوئیس شدند + فیلم


سناتور آمریکایی: جنگ غیرقانونی در ایران یک اشتباه بزرگ بود


شهادت ۷ نفر در حملات رژیم صهیونیستی به مناطقی از لبنان


قالیباف در بدو ورود به سوئیس: کودکان مظلوم میناب و تمام شهدای ایران عزیز را هر لحظه ناظر اعمال و رفتار خود می‌دانم


هیأت جمهوری اسلامی ایران به زوریخ رسید؛ ونس در راه سوئیس + فیلم


حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیروهای مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است


لاپید: نتانیاهو با محاسبات نادرست، اعتماد آمریکا به اسرائیل را تضعیف کرد


اعتراف تحلیلگر اسرائیلی به شکست تل‌آویو در جداسازی ایران و لبنان


تشدید تنش‌ها در لبنان و مذاکرات ایران، آینده سیاسی نتانیاهو را تهدید می‌کند