عراق از فصل هفتم منشور ملل متحد آزاد شد

پنج‌شنبه 6 تير 1392
20:46
عراق از فصل هفتم منشور ملل متحد آزاد شد اعضای شورای امنیت با اجماع با خروج عراق از فصل هفتم منشور ملل متحد موافقت کردند.

به گزارش روز پنج شنبه پایگاه خبری شبکه العالم پس از گذشت 23 سال از تصمیم شورای امنیت برای قرار دادن عراق تحت فصل هفتم منشور ملل متحد، سرانجام اعضای این شورا امروز با خارج کردن عراق از این بند موافقت کردند.

"نوری مالکی" نخست وزیر عراق اعلام کرد: با رأی شورای امنیت برای خروج عراق از فصل هفتم، این کشور امروز آزاد شده است.

مالکی خاطرنشان کرد که عراق و کویت برای گذر از همه مسائلی که رژیم استبدادی (صدام) آن را برجا گذاشته، مصمم هستند.

شورای امنیت در سال 1990 پس از حمله عراق به کویت، این کشور را به عنوان خطری برای امنیت منطقه و صلح جهانی تلقی کرد.
بر اساس تصمیم شورای امنیت عراق باید علاوه بر ترسیم مرزهای خود با کویت به این کشور 41 میلیارد دلار غرامت پرداخت می کرد .. غرامتی که پس از اشغال عراق در سال 2003 به صورت مداوم از درآمد صادرات نفت عراق کسر می شد.
عراق امسال با کویت توافق کرد که تا سال 2015 در چند مرحله 11 میلیارد دلار پرداخت کند .. کویت نیز در مقابل به شورای امنیت اعلام کرد که عراق به تعهدات خود عمل کرده است.
"بان کی مون" دبیرکل سازمان ملل نیز در گزارشی به شورای امنیت توصیه کرد که این کشور با توجه به عمل به همه تعهدات بین المللی خود، از فصل هفتم خارج شود.

 

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: مشکل ما با آمریکا میانجی نیست، رویکرد سلطه‌طلبانه آنها است


صنعا محاصره را برای کشتی‌های عازم عربستان، تنگ‌تر می‌کند +فیلم


تأکید بر روابط عمیق و تاریخی بین ایران و عراق در سفر فالح الزیدی به تهران


تأکید پزشکیان و نخست‌وزیر عراق بر تحکیم روابط راهبردی و گشودن افق‌های جدید همکاری بین دو کشور


الزیدی: مسائل منطقه‌ای و همکاری دوجانبه را در تهران بررسی خواهم کرد


ارتش جمهوری اسلامی ایران: هدف قرار گرفتن سه پایگاه آمریکایی در کویت


مرگ مهاجران در آمریکا؛ مکزیک ۲۰ شکایت قضایی ثبت کرد


تهران و اسلام‌آباد بر توسعه همکاری های علمی و پژوهشی تأکید کردند


نخست‌وزیر عراق عازم تهران شد


پاکستان و عمان بر لزوم خودداری از تشدید تنش در منطقه تاکید کردند


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت