اطلاعیه شماره ۴۴؛

سپاه پاسداران خطاب به مردم کویت: آمریکا سیادت شما را هتک کرده نه ما

پنج‌شنبه 1 مرداد 1405
08:30
سپاه پاسداران خطاب به مردم کویت: آمریکا سیادت شما را هتک کرده نه ما روابط عمومی سپاه از انهدام یک انبار بزرگ تجهیزات نظامی، یک سامانه پدآفندی پاتریوت و یک آشیانه پهپاد‌های MQ۹ آمریکا در پایگاه هوایی علی السالم کویت خبر داد.

العالم - ایران

متن کامل اطلاعیه سپاه بدین شرح است:

بسم اللّه قاصم الجبارین

قاتلوهم حتی لاتکون فتنه

مردم شریف و نجیب کویت؛

برادران رزمنده شما در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تنبیه ارتش کودک کش آمریکا و دخالت های آن در تنگه هرمز، یک انبار بزرگ تجهیزات نظامی، یک سامانه پدآفندی پاتریوت و یک آشیانه پهپادهای MQ9 آمریکا در پایگاه هوایی علی السالم را مورد حمله پهپادی قرار داده و منهدم کردند.

برادران شما همچنین محل اسکان نیروهای آمریکایی، دو آشیانه بالگردها در پادگان العدیری را مورد تهاجم قرار داده و ضمن کشته و مجروح کردن تعدادی از نیروهای متجاوز، به چندین فروند بالگرد و پهپاد، خسارت سنگینی وارد آوردند.

رزمندگان همچنین در پاسخ به حملات آمریکا به دکل های مخابراتی در ایران، یک دکل مخابراتی را هدف قرار دادند.

گاهی گفته می‌شود ایران با حملات خود استقلال، تمامیت ارضی و سیادت کشورها را هتک کرده است، در حالی که چنین قضاوتی کاملاً نادرست است. از نظر ما استقلال، تمامیت ارضی و سیادت دولت شما کاملاً محترم است.

پایگاه آمریکایی در کشورها چگونه جایی است؟، جایی که بدون کنترل مرزبانی شما آمریکایی‌ها و هر کسی که آنها بخواهند، گاهی زندانیانی از کشورهای دیگر به آنجا وارد میشوند و خارج میشوند، دژبان ارتش آمریکا انضباط آنجا را برقرار می کند نه دژبان ارتش شما، قاضی آمریکایی در مورد جنایاتی که آنجا رخ میدهد حکم می کند نه قاضی شما، قانون آمریکایی در آنجا حاکم است نه قانون شما، نه فقط نظامیان شما حتی وزیر دفاع شما بدون اجازه دژبان آمریکا حق ورود به آنجا را ندارد.

پس این آمریکاست که تمامیت ارضی و سیادت شما را هتک کرده است و نه ما. ما داریم به زمین هایی که توسط ارتش آمریکا اشغال شده حمله می کنیم. ارتشی که جز جنایت هیچ کاری بلد نیست.

در روز گذشته، مردم داغدار میناب باقی مانده قطعات اجساد فرزندان دانش آموز خودشان را که در جستجوی زیر آوارها کشف شده بود را، تشییع و به اجساد آنها در قبور ملحق کردند. آنها ۱۶۸ دانش آموز بودند که روز اول این جنگ در حمله ارتش کودک‌کش آمریکا به شهادت رسیدند و این جنایت ها ادامه دارد و بخشی از آن با استفاده از پایگاه های آمریکا در خاک کویت صورت می گیرد و این حق قانونی و شرعی و منطقی ماست که متجاوز به کشورمان و قاتل فرزندانمان را از هر جایی که حمله می‌کند هدف قرار دهیم.

از همکاری شما تشکر می‌کنیم.

و ما النصر الا من عند الله العزیز الحکیم

0% ...

آخرین اخبار

پایان سیزدهمین دور حملات تجاوزکارانه آمریکا به ایران


فرماندهی مرکزی آمریکای متجاوز (سنتکام) مدعی شد که سیزدهمین دور تجاوزات خود علیه ایران را به پایان رسانده است.


معاون استاندار لرستان: پرتابه دشمن منطقه ای در شهر خرم آباد غرب کشور را هدف قرار داد.


آمریکا آغاز تجاوزات به ایران برای سیزدهمین شب پیاپی را اعلام کرد


صدای انفجار در ۷ نقطه از شهر اهواز در استان خوزستان، جنوب غربی این کشور، شنیده شد.


حمله موشکی آمریکا به اطراف شهر اهواز


دریادار سیاری: قدرت ‌ایران برای آمریکا غیر‌قابل باور و هضم است‌


نماینده ایران در سازمان ملل: به دفاع و حفاظت از تمامیت و حاکمیت ارضی خود ادامه خواهیم داد


دیدار نخست وزیر عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: 10سرباز مجروح به بیمارستان نظامی در آلمان منتقل شدند