بیانیه ارتش مصر در باره وقایع اخیر این کشور

دوشنبه 10 تير 1392
20:27
بیانیه ارتش مصر در باره وقایع اخیر این کشور ستاد کل ارتش مصر در بیانیه ای، با اعلام مهلت 48 ساعته، آن را آخرین فرصت برای حل بحران مصر دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، در این بیانیه آمده است: امنيت ملي مصر در معرض خطر جدی قرار دارد و ارتش مصر با وجودی که خطرناك بودن مرحله كنوني را احساس کرده، تاكيد دارد كه در دايره سياسي يا حكومت مداخله نمي كند.

در این بیانیه به تمام طرفها 48 ساعت به عنوان "آخرين فرصت به همه طرف ها براي تحمل مسئوليت در شرايط تاريخي فعلي وطن" وقت داده شده و آمده است: پيشتر هم يك هفته براي حل بحران فرصت داده شده بود، اما این فرصت بدون نتیجه سپری شد، و این بار اگر خواسته هاي ملت در مدت مشخص شده محقق نشود، ارتش نقشه راه آينده و تدابيري را اعلام؛ و بر اجراي آن نظارت خواهد کرد. 

0% ...

آخرین اخبار

هشدار عراقچی نسبت به احتمال صدور قطعنامه درباره تنگه هرمز


ترامپ گستاخانه بازهم ایران را تهدید کرد


نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره تنگه هرمز به تعویق افتاد


مکرون به ترامپ: تنگه هرمز را به زور نمی‌توان باز کرد


گفت‌وگوی تلفنی رئیسان جمهور ایران و جمهوری آذربایجان


جزئیات مرحله سوم موج ۹۰ عملیات وعده صادق ۴/ شرکت‌های جاسوسی آمازون تخریب شدند


پزشکیان:جهان برای اقدامات تجاوزکارانه آمریکا و اسرائیل مجبور به پرداخت هزینه شده است


حملات پهپادی ارتش به محل استقرار جنگنده‌ های پیشرفته آمریکا در اردن


رهبر انصارالله یمن: منطقه با وجود دشمن اسرائیلی رنگ ثبات به خود نمی بیند


افزایش شدید بهای نفت پس از گزافه‌گویی جدید ترامپ