واکنش وزارت دفاع آمریکا به بیانیه ارتش مصر

سه شنبه 11 تير 1392
07:54
واکنش وزارت دفاع آمریکا به بیانیه ارتش مصر به دنبال صدور بيانيه ارتش مصر كه به رهبران سياسي آن كشور براي حل اختلاف هاي خود و نجات مصر از بحران مهلتي ۲۴ ساعته داده است، جورج ليتل، سخنگوي پنتاگون گفت كه درباره اين بيانيه پيش داوري نكرده و پنتاگون تحولات مصر را به دقت زير نظر دارد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سخنگوي پنتاگون كه روز دوشنبه با خبرنگاران سخن مي گفت، اظهار داشت همانگونه كه رييس جمهور آمريكا اعلام كرد ما از روند دمكراسي در مصر پشتيباني مي كنيم و اين روند نيازمند راه حلي ميانه از سوي همه گروه هاي مصري است.
دولت آمريكا مدعي است كه از روند انتقال دمكراتيك قدرت در كشورهاي عربي مانند مصر دفاع كرده و با دخالت نظاميان در سياست مخالف مي باشد.
بيانيه ارتش مصر روز دوشنبه پس از چند روز راهپيمايي در مصر و درگيري ميان طرفداران و مخالفان محمد مرسي رييس جمهور آن كشور منتشر شد.
در بيانيه ارتش مصر تاكيد شده است كه نظاميان آن كشور به دنبال كودتا نبوده و تنها مي‌خواهند به وظيفه ملي خود براي حمايت از كيان كشور عمل كنند.
طي روزهاي گذشته اكثر خيابان‌هاي مصر به زورآزمايي خياباني بين مخالفان و موافقان دولت محمد مرسي تبديل شده است.
برخي از چهره‌هاي سرشناس در مصر از جمله محمد البرادعي از مرسي خواسته‌اند كه هر چه سريعتر مقدمات انتخابات زودتر از موعد قانوني را فراهم كند.

0% ...

آخرین اخبار

حمله موشکی حزب‌الله به زیرساخت‌های نظامی ارتش صهیونیستی


معاریو: منطقه خاکستری بین ایران و آمریکا، کابوس نتانیاهو را به واقعیت تبدیل می‌کند +فیلم


قالیباف: پیام رهبر انقلاب چراغ راه آینده و نقشه راه مجلس است


فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تازه/ ۳ چاه جدید در راه تولید


افزایش تلفات نظامیان صهیونیستی در حملات پهپادی حزب‌الله


صدور دستور قضایی برای توقیف اموال ۷۵ نفر از خائنین به کشور


پزشکیان: مدیریت کشور نباید به حلقه‌ای محدود از مدیران و تصمیم‌گیران منحصر شود


آخرین یادداشت تهران پیش از مذاکرات هسته‌ای با آمریکا +فیلم


تحلیلگر نظامی اسرائیلی: موشک‌های ایران ویرانگرند؛ توان توقف برنامه موشکی تهران را نداریم


رضایی: محاصره دریایی یا با مذاکره و یا زور پایان می‌یابد