حمله تروریستها به روستاهای دوردست،

عرصه بر تروریستهای عراق تنگ تر شد

چهارشنبه 12 تير 1392
20:07
عرصه بر تروریستهای عراق تنگ تر شد دیالی(العالم) – گروه های تروریستی و مسلح که دریافته اند مراکزشان در شهرهای بزرگ عراق محاصره شده است عملیات ننگین شان را در روستاهای دوردست که از تیررس نیروهای امنیتی بدور است، انجام می دهند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مناطق استان دیالی در شرق عراق شاهد حملات تروریستی بود که آخرین آن حمله به مجلس عزاداری در یک روستا و یک قهوه خانه و برجای گذاشتن دهها کشته و زخمی بود.
در این حمله یک عامل انتحاری خود را در مجلس عزای یکی از شیوخ روستای شاخه در شمال شرق بعقوبه منفجر کرد.
چند ساعت بعد، یک عامل انتحاری دیگر در یک قهوه خانه در روستای شفته در شرق دیالی خود را منفجر کرد که مانند انفجار قبلی دهها کشته و زخمی به جا گذاشت و مجروحان برای مداوا به بیمارستان بعقوبه انتقال یافتند.
در ماه ژوئن 2013 میلادی، 263 نفر در عراق کشته و 466 نفر زخمی شدند که 84 نفر از کشته ها و 135 نفر از مجروحان از نیروهای امنیتی بودند.
استان دیالی به خاطر دارابودن کشتزارها و باغات گسترده که مکانی امن برای گروه های تروریستی است، شاهد خشونت بارترین حملات مسلحانه می باشد.
علی شبر نماینده مجلس عراق به العالم گفت: امروز تمام مردم عراق در مناطق سنی، شیعه، کرد، ترکمان و عرب نشین هدف حملات تروریست ها قرار دارند چون نمی خواهند عراق به ثبات و شکوفایی برسد.
وی افزود: افراد مسلح بر اساس منویات بیگانگان نمی خواهند عراق از نعمت دموکراسی و ثبات برخوردار شود. 
نیروهای امنیتی با انجام عملیات پیشدستانه در الانبار، دیاله و بغداد شمار زیادی از افراد مسلح را دستگیر و مراکز ساخت بمب و کمربندهای انفجاری آنها را کشف کردند. 
MKH-3-15:53

0% ...

آخرین اخبار

تأکید تهران و بغداد بر همکاری‌های راهبردی، اقتصادی و امنیتی


قالیباف: خودشان را با نفت ۳ رقمی تنبیه کردند!


امضای ۴ موافقتنامه و یادداشت‌تفاهم میان ایران و عراق


وزیر کشور وارد دهلی نو شد


عزیمت وزیر امور خارجه به قرقیزستان


پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


وقوع یک عملیات ضدصهیونیستی در جنین؛ دستکم یک صهیونیست زخمی شده است


وزارت خارجه صدور مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های انگلیس علیه ایران را محکوم کرد


عراقچی: مشکل ما با آمریکا میانجی نیست، رویکرد سلطه‌طلبانه آنها است


صنعا محاصره را برای کشتی‌های عازم عربستان، تنگ‌تر می‌کند +فیلم


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت