سازمان ملل خواستار حاکمیت غیرنظامی بر مصر شد

پنج‌شنبه 13 تير 1392
16:13
سازمان ملل خواستار حاکمیت غیرنظامی بر مصر شد العالم - بان کی مون دبیر کل سازمان ملل روز پنجشنبهT بازگشت حاکمیت غیر نظامی بر مصر "در اسرع وقت" را خواستار ممکن شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، دبیر کل سازمان ملل  که در دانمارک به سر می برد، در واکنش به تحولات مصر افزود: رهبری آینده مصر باید منعکس کننده اراده مردم این کشور باشد.

بان کی مون خطاب به خبرنگاران، گفت: وضعیت بسیار شکننده است و ما نمی دانیم مصر به کدام سو می رود.

وی تاکید کرد: فراگیری عرصه سیاسی تنها راه حل مشکلات در کشورهای خاورمیانه است.

محمد مرسی نخستین رئیس جمهوری منتخب مصر که پس از انقلاب این کشور و ساقط شدن حسنی مبارک دیکتاور پیشین به مدت یکسال قدرت را در دست داشت، در پی تشدید اعتراضات مردمی و خشونت ها که بن بست سیاسی در مصر را به همراه داشت، شامگاه چهارشنبه پس از پایان ضرب الاجل 48 ساعته ارتش، بازداشت و از قدرت برکنار شد.

در حالی که مخالفان مصری از اقدام ارتش حمایت می کنند، هواداران مرسی این اقدام را کودتای نظامی نامیده اند. همراه مرسی موجی از رهبران ارشد اخوان المسلمین نیز بازداشت شده اند.

عبدالفتاح السیسی فرمانده نیروهای مسلح مصر به عنوان قدرتمند ترین فرد نظامی این کشور، ضمن به تعلیق درآوردن قانون اساسی، عدلی منصور رئیس دادگاه قانون اساسی را به عنوان رئیس جمهور موقت معرفی کرد.

عدلی محمود منصور ساعاتی پیش به عنوان رئیس جمهور موقت سوگند یاد کرد و قدرت را در دست گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

الاخبار: حزب‌الله و امل طرح ترامپ را رد کردند؛ فقط توقف کامل جنگ


گوترش: حفظ نیروهای سازمان ملل در لبنان حیاتی است


بازتعریف قدرت بازدارندگی در منطقه پس از هشدار تهران و عقب‌نشینی تل‌آویو


سازمان ملل: یک‌چهارم جمعیت لبنان با کمبود مواد غذایی روبه‌رو هستند


در پی شکست استراتژیک اسرائیل و آمریکا در برابر قدرت بازدارندگی ایران ضاحیه از حمله مصون ماند


حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت با هشدار جدی ایران متوقف شد


عقب نشینی نتانیاهو از حمله به ضاحیه بیروت پس از هشدار قاطع ایران به دشمن صهیونیستی


استراتژی جدید مقاومت در میدان نبرد اجرای تاکتیک‌های غافلگیرانه و تحمیل خسارات سنگین بر دشمن صهیونیستی است


اتحادیه اروپا تحریم مقامات صهیونیست را بررسی می‌کند


بلژیک خواستار توافق جامع میان ایران و آمریکا شد