اتحادیه آفریقا عضویت مصر را معلق می کند

جمعه 14 تير 1392
11:24
اتحادیه آفریقا عضویت مصر را معلق می کند العالم - اتحادیه آفریقا از تصمیم خود مبنی بر تعلیق عضویت مصر در این اتحادیه پس از " کودتای نظامی ارتش علیه محمد مرسی رئیس جمهوری قانونی این کشور" خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک مقام ارشد اتحادیه آفریقا که خواست نامش فاش نشود، گفت: بهتر است پس از اقدام ارتش در منحل کردن قانون اساسی و بر کنار کردن محمد مرسی رئیس جمهوری منتخب این کشور، از ادامه فعالیت های مصر در اتحادیه آفریقا جلوگیری شود.

وی افزود: شورای صلح و امنیت اتحادیه آفریقا (امروز جمعه ) برای بررسی تحولات مصر نشستی برگزار خواهد کرد و احتمال دارد به دلیل نوع تحولات این کشور و انحلال قانون اساسی، روش معمول را در پیش گیرد.

عضو ارشد اتحادیه آفریقا خاطرنشان کرد: معتقدم روش همیشگی یعنی تعلیق عضویت کشوری که تغییرات غیر قانونی داشته است ، پیش گرفته خواهد شد.

ارتش مصر به دنبال برگزاری تظاهرات گسترده سراسری در مخالفت با سیاست های محمد مرسی و پس از اعطای مهلت 48 ساعته به رئیس جمهوری برای دست زدن به تغییرات مورد نظر مردم ، شامگاه چهارشنبه مرسی  را بازداشت و به دوره ریاست جمهوری او پایان داد.

عدلی منصور رئیس دادگاه قانون اساسی مصر روز پنجشنبه به عنوان رئیس جمهوری موقت مصر سوگند یاد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

چین: آمریکا باید سیاست خصمانه خود را نسبت به کره شمالی کنار بگذارد


مراسم اربعین رهبر شهید در شهر مقدس قم برگزار شد +فیلم


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و موریتانی


خلیل الحیه: قتل عمدی فرماندهان پلیس غزه را محکوم می‌کنیم


گفتگوی تلفنی عراقچی و عاصم منیر


نماینده ایران: تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل سیاسی‌کاری شورای امنیت را آشکار کرده است


بازتاب جالبترین خبرها و واکنشها در جدیدترین قسمت از برنامه "عالمکم"


اسپانیا تحریم مقام‌های دیوان کیفری بین‌المللی از سوی آمریکا را محکوم کرد


از نمایش قدرت تا بحران‌های داخلی، آیا جنگ ایران شکنندگی قدرت آمریکا را آشکار کرد؟


قالیباف:هدف آمریکا چپاول کشورهای منطقه است