الجزیره و خبرگزاری آناتول از کاخ الاتحادیه اخراج شدند

چهارشنبه 26 تير 1392
17:40
الجزیره و خبرگزاری آناتول از کاخ الاتحادیه اخراج شدند در پی پوشش نامناسب خبری تحولات روی داده در مصر و تحریک مصری‌ها برای آشوب‌طلبی و جنگ داخلی، مقامات مصری به نظر می‌رسد نگاه سخت‌گیرانه‌تری نسبت به شبکه الجزیره و همچنین برخی از رسانه‌های ترکیه‌ای اعمال کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، پس از آنکه خبرنگاران شبکه‌ خبری الجزیره توسط معترضان به سیاست‌های مرسی از میدان التحریر اخراج شدند و برخی از آنها نیز استعفای خود را اعلام کردند، تلاش روزنامه‌نگاران و خبرنگاران مصری برای اخراج کلی آنها از کشور خود همچنان ادامه دارد و در این میان با توجه به شواهد موجود، مقامات دولت موقت نیز در این زمینه آنها را همراهی می‌کنند.
در همین زمینه پایگاه خبری روزنامه الیوم السابع مصر گزارش داد که نیروهای امنیتی ویژه رئیس جمهور در کاخ الاتحادیه مانع از ورود تیم خبری الجزیره و خبرگزاری ترکیه‌ای آناتول شدند.
این خبرنگاران قرار بود که در کنفرانس خبری مصطفی حجازی مشاور سیاسی ویژه رئیس جمهور موقت مصر در امور آشتی ملی مشارکت کنند که با ممانعت این نیروهای امنیتی از کاخ اخراج شدند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی ارتش: آمریکا دچار استیصال و فرسایش درتصمیم‌گیری راهبردی شده است


هاآرتص: نتانیاهو در تاریخ به‌عنوان بدترین نخست‌وزیر اسرائیل ثبت خواهد شد


فهرست خسارات سنگین آمریکا در پی حملات ایران


گفت‌وگوهای فنی ایران-عمان درباره تنگه هرمز


حمله عربستان سعودی به کارخانه های داروسازی در یمن


بردسیر با زلزله ۴.۶ ریشتری از خواب پرید


نیویورک تایمز دلایل اصلی توقف حملات آمریکا را فاش کرد


ادامه تجاوز ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه


منابع صهیونیستی از حمله پهپادی به منزل «وزیر امنیت داخلی اسرائیل» خبر دادند


حمله با خودرو به جمعیت در آلمان