وفاق: مخالفان از گلوله نمی ترسند

شنبه 29 تير 1392
10:52
وفاق: مخالفان از گلوله نمی ترسند العالم - دبير كل جمعيت وفاق بحرين با اشاره به ادامه تظاهرات و اعتراضهای مسالمت آمیز تاكيد كرد مخالفان ازسركوب و گلوله هراسي ندارند.

به گزارش روز شنبه پايگاه خبري شبكه العالم، "شيخ علي سلمان" تاكيد كرد: برگزاري تظاهرات و تحصن حقي است كه بر اساس طبيعت و سرشت آدمي به انسان اعطا شده است و قوانین بین المللی نیز این حق ر به رسمیت شناخته است.

وي گفت: اگر نهادهاي رسمي بحرین بر جلوگيري از حركت ما پافشاري كنند، امروز يا فردا به خیابان خواهيم آمد و اين نهادها مسئول اقدام خود خواهند بود.

شیخ علی سلمان خاطرنشان کرد: برگزاري تظاهرات و تحصن براي رسيدن به حقوقمان متوقف نخواهد شد و از گلوله و سركوب هراسي نداريم و هر كسي كه به سركوب روي آورد، مسئوليت آن را نيزبايد بپذيرد.

سایت "صوت المنامه" گزارش داد، رژيم حاكم بحرين از برگزاري تظاهرات روز جمعه مخالفان جلوگيري كردند و گروه های مخالف این اقدام رژيم را سركوب آزادي بيان اعلام كردند.

مخالفان بحرینی، جلوگيري از برگزاري تظاهرات را اقدامی غيرقانوني و بيانگر رويكرد استبدادي رژيم حاكم توصیف کردند.

0% ...

آخرین اخبار

ادامه حملات رژیم صهیونیستی به لبنان و استفاده از فسفر سفید


تیم مذاکره کننده آمریکایی اسلام آباد را ترک کرد


پزشکیان انتخاب رئیس جمهور جدید عراق را تبریک گفت


روایت سخنگوی وزارت خارجه ایران از مذاکرات اسلام آباد


وزیر خارجه پاکستان: به نقش آفرینی برای کمک به صلح ادامه می دهیم


پایان مذاکرات اسلام آباد / زیاده خواهی آمریکا مانع از دستیابی به چارچوب مشترک و توافق شد


تکذیب ادعای سنتکام درباره ورود شناورهای آمریکایی به تنگه هرمز


آمادگی بیش از ۲۱ میلیون «جان‌فدا» برای دفاع از ایران


آخرین اخبار از مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان


پزشکیان: شجاعانه مذاکره می‌کنیم/حافظ منافع ایران هستیم