وفاق: مخالفان از گلوله نمی ترسند

شنبه 29 تير 1392
10:52
وفاق: مخالفان از گلوله نمی ترسند العالم - دبير كل جمعيت وفاق بحرين با اشاره به ادامه تظاهرات و اعتراضهای مسالمت آمیز تاكيد كرد مخالفان ازسركوب و گلوله هراسي ندارند.

به گزارش روز شنبه پايگاه خبري شبكه العالم، "شيخ علي سلمان" تاكيد كرد: برگزاري تظاهرات و تحصن حقي است كه بر اساس طبيعت و سرشت آدمي به انسان اعطا شده است و قوانین بین المللی نیز این حق ر به رسمیت شناخته است.

وي گفت: اگر نهادهاي رسمي بحرین بر جلوگيري از حركت ما پافشاري كنند، امروز يا فردا به خیابان خواهيم آمد و اين نهادها مسئول اقدام خود خواهند بود.

شیخ علی سلمان خاطرنشان کرد: برگزاري تظاهرات و تحصن براي رسيدن به حقوقمان متوقف نخواهد شد و از گلوله و سركوب هراسي نداريم و هر كسي كه به سركوب روي آورد، مسئوليت آن را نيزبايد بپذيرد.

سایت "صوت المنامه" گزارش داد، رژيم حاكم بحرين از برگزاري تظاهرات روز جمعه مخالفان جلوگيري كردند و گروه های مخالف این اقدام رژيم را سركوب آزادي بيان اعلام كردند.

مخالفان بحرینی، جلوگيري از برگزاري تظاهرات را اقدامی غيرقانوني و بيانگر رويكرد استبدادي رژيم حاكم توصیف کردند.

0% ...

آخرین اخبار

وقتی عراق و ایران برای شکار ریزگردها متحد می‌شوند


ادامه صدرنشینی ایران با شکست هند


بغداد خواستار حل اختلافات از طریق گفت وگو شد


بقائی: آمریکا تفاهم اسلام‌آباد را وارد مرحله بحران کرده است/ ایران، آغازگر نقض تعهدات نبود


مالکی: انتقام از عاملان شهادت رهبر انقلاب، مطالبه همه آزادگان جهان است


گرانی سوخت، بازیگر جدید انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا


موتور توسعه در فاز ۱۳پارس جنوبی، خودی شد


بلژیک: کابینه اسرائیل باید تحریم شود


تحقق رویای 55 هزار مادر،در رویان


افت جهانی بهای طلا