حمله به مناطق مسکونی و یورش به خانه ها در بحرین

دوشنبه 31 تير 1392
09:18
حمله به مناطق مسکونی و یورش به خانه ها در بحرین نیروهای امنیتی رژیم آل خلیفه در ایام ماه مبارک رمضان همچنان مانند گذشته بدون مجوز قضایی به خانه های شهروندان بحرینی حمله می کنند.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم نیروهای آل خلیفه دیروز پس از استقرار نیرو و خودروهای نظامی و عناصر نقاب دار در منطقه "العکر" بدون ارائه مجوز قضایی به 10 خانه حمله کردند.
نیروهای آل خلیفه همچنین با حمله به مناطق ستره، بنی جمره، الدراز به صورت غیرقانونی وارد منازل مردم شدند.
منطقه "کرزکان" نیز هدف بعدی نیروهای آل خلیفه بود؛ نیروهای رژیم آل خلیفه با شکستن در منازل وارد خانه ها شده و به لوازم و اثاثیه این منازل آسیب زدند.
حمله نیروهای آل خلیفه به منازل بحرینی ها با آغاز ماه مبارک رمضان بصورت برنامه ریزی شده شروع شده است، و نیروهای آل خلیفه معمولا در اوقات استراحت روزه داران به خانه های مردم حمله می کنند.

0% ...

آخرین اخبار

یک مقام مسئول در استان خوزستان ایران: دشمن آمریکایی به مناطقی در شهرهای بهبهان و دزفول در جنوب غربی کشور حمله کرد.


صدای سه انفجار در جاسک، واقع در جنوب شرقی بندرعباس، شنیده شد.


صدای انفجارهای مهیب در شهر سیریک واقع در جنوب ایران شنیده شد.


محمدجواد لاریجانی: مدیریت کامل تنگه هرمز با ماست و در این موضوع حتی یک میلی‌متر هم نباید عقب‌نشینی کنیم.


مقاومت اسلامی عراق: عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی خیانت بزرگی است، چه زیر چتر توافق ابراهیم باشد و چه تحت هر نام دیگری.


حمله پهپادی به مقر تروریست‌های تجزیه‌طلب در «سلیمانیه» عراق


سازمان انرژی اتمی ایران: ادعای حمله به نیروگاه بوشهر صحت ندارد


ارتش اشغالگر برای کنترل بر ارتفاعات جولان اشغالی، گاو استخدام می‌کند!+فیلم


گزارش العالم از حملات متعدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان+ فیلم


شهادت یکی از مدیران مخابرات هرمزگان در حمله دیشب آمریکا