26 کشته در حمله به دو زندان در بغداد

دوشنبه 31 تير 1392
13:06
26 کشته در حمله به دو زندان در بغداد حمله افراد مسلح به دو زندان نزدیک پایتخت عراق 26 کشته و حدود 40 مجروح در پی داشت.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، در پی حمله افراد مسلح به زندان های التاجی و ابو غریب 7 زندانی فرار کردند، که البته نیروهای امنیتی مجددا آن ها را بازداشت کردند.
حمله به زندان التاجی بامداد امروز بعد از شلیک 4 خمپاره به زندان، توسط 3 مهاجم مسلح آغاز شد. این افراد کمربند انفجاری به خود بسته بودند و دو خودروی بمب گذاری شده نیز همراه خود آورده بودند.
به گفته منابع عراقی پس از این حمله درگیری هایی میان نیروهای امنیتی و افراد مسلح صورت گرفت که تا صبح ادامه یافت.
بامداد امروز همچنین پس از انفجار 2 بمب نزدیک زندان ابوغریب درگیری نیروهای امنیتی و مهاجمان مسلح آغاز شد.
"سعد معن" سخنگوی وزارت کشور عراق اعلام کرد که نیروهای امنیتی فرماندهی عملیات بغداد با کمک نیروی هوایی ارتش توانست حمله مسلحانه افراد ناشناس به ساختمان زندان های التاجی (واقع در شمال بغداد) و ابوغریب (در غرب بغداد) را ناکام گذارند.
این در حالی است که برخی پایگاه های خبری از فرار "هزار" زندانی از  دو زندان مذکور خبر داده اند.

0% ...

آخرین اخبار

راهپیمایی‌ یمنی‌ها در حمایت از پیروزی ایران علیه متجاوزان آمریکایی ـ صهیونی


عراقچی: نام «کمال خرازی» با وقار دیپلماسی ایران گره خورده است


۳۰ کشته بر اثر حمله پهپادی به یک جشن عروسی در سودان


جلسه انتخاب رئیس جمهور عراق فردا برگزار می‌شود


پزشکیان: شهید خرازی از چهره‌های اثرگذار در عرصه دیپلماسی کشور بود


امام شهید انقلاب همه ملت ایران را فرزندان خود می‌دانستند و همواره دعاگوی آنان بودند


بیانیه شورای راهبردی روابط خارجی در پی شهادت سید کمال خرازی


رئیس مجلس شهادت کمال خرازی را تسلیت گفت


۷ عامل وابسته به معاندین دستگیر شدند


حملات موشکی و پهپادی حزب‌الله علیه اراضی اشغالی