15 کشته و دهها زخمی در ناآرامی های مصر

چهارشنبه 2 مرداد 1392
08:44
15 کشته و دهها زخمی در ناآرامی های مصر در جریان تیراندازی به تظاهرات طرفداران "محمد مرسی" رئیس جمهور برکنار شده مصر در قاهره، دو تظاهرکننده کشته و 17 نفر مجروح شدند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، با کشته شدن دو تن دیگر در جریان تظاهرات هواداران مرسی در قاهره، شمار کشته ها طی 24 ساعت گذشته به 15 نفر رسید.

از سوی دیگر رسانه های مصری به نقل از منابع مسئول اعلام کردند در پی انفجار یک مرکز پلیس در شهر "المنصوره" مرکز استان "دقهلیه" در دلتای نیل (شمال) یک پلیس کشته و 10 نفر دیگر زخمی شدند.
دادستان کل مصر، دستور حبس 22 نفر از طرفداران مرسی را به مدت 15 روز برای انجام تحقیقات درباره اتهام قتل و اقدام به قتل معترضان در میدان التحریر، همراه داشتن سلاح گرم و مهمات بدون مجوز، صادر کرد.
به دنبال حوادث اخیر، افکار عمومی مصر با تنش شدیدی مواجه است. گروه های سیاسی و انقلابی،  اخوان المسلمین را به تنش آفرینی در راستای کسب امتیازات سیاسی متهم می کنند.
خبرنگار العالم در قاهره نیز گزارش داد که رئیس جمهور موقت مصر، گروه اخوان المسلمین را برای برگزاری نشست آشتی ملی که قرار است امروز چهارشنبه برگزار شود، دعوت کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

انفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز


موگرینی: ترامپ باید در مذاکرات با ایران رویکردی منطقی اتخاذ کند


سخنگوی سازمان ملل درباره تجاوز به ایران: حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی را محکوم می‌کنیم


وقتی روایت‌ها رنگ می‌بازند... از موشک‌های بازدارنده تا نبرد واقعیت در فضای رسانه‌ای


چرا اسلام به گونه‌ای داوری می‌شود که دیگر ادیان چنین داوری نمی‌شوند؟


شروط ایران بازارهای انرژی را به لرزه درآورد؛ واشنگتن گرفتار پیامدهای بحران خودساخته


هشدار شدیداللحن وزیر دفاع یمن به عربستان


حمله پهپادی به مقر گروه‌های تجزیه طلب در سلیمانیه عراق + فیلم


هشدار جدی نهادهای امدادی درباره شیوع بیماری‌های پوستی در سایه بحران آب در غزه


«باب المندب»؛ اهرم بازدارنده راهبردی