رهبر جدید اخوان المسلمین کیست؟

سه شنبه 29 مرداد 1392
17:39
رهبر جدید اخوان المسلمین کیست؟ تنها چند ساعت پس از اعلام خبر بازداشت "محمد بدیع" رهبر اخوان المسلمین مصر، این گروه از تعیین "محمود عزت ابراهیم" به عنوان رهبر موقت خبر داد.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، محمود عزت 69 ساله و استاد علوم پزشکی دانشگاه "الزقازیق" از اعضای شورای مرکزی اخوان المسلمین موسوم به دفتر "ارشاد" می باشد که در آغاز دوره جوانی با این گروه آشنا شده و زمانی که در 18 سالگی دانشجوی رشته پزشکی بود به طور رسمی به عضویت این گروه درآمد.
محمود عزت در سال 1965 در حالی که هنوز دانشجو بود بازداشت و به 10 سال زندان محکوم شد. در سال 1974 پس از خروج از زندان، فارغ التحصیل شد و سپس در سال 1992 به اتهام دست داشتن در پرونده مشهور "سلسبیل" به زندان افتاد. سلسبیل در واقع نام شرکتی بود که توسط "محمد خیرت الشاطر" و "حسن مالک" برای فعالیت در زمینه کامپیوتر تأسیس شده بود. نیروهای امنیتی به دفتر اصلی این شرکت یورش بردند و همه دستگاه و سی دی ها را مصادره کردند. دستگاه های امنیتی در آن زمان اخوان المسلمین را به تهیه برنامه ای به نام "التمکین" با هدف به تسلط بر حکومت در مصر متهم کردند. وی در ماه می سال 1993 از زندان آزاد شد.
محمود عزت، پس از اخذ فوق لیسانس در سال 1980 به فعالیت های تبلیغی و تربیتی روی آورد و در سال 1981 در قسمت آزمایشگاه دانشگاه صنعا در یمن، مشغول به کار شد. سپس در همان سال به عنوان عضو مکتب ارشاد اخوان المسلمین انتخاب شد؛ پس از آن برای تکمیل تحصیلات خود و گرفتن مدرک دکترا به انگلیس سفر کرد و سپس به مصر بازگشت و دکترای دیگری در سال 1985 از دانشگاه "الزقازیق" در مصر گرفت.
در سال 1995 به وی اتهام مشارکت در انتخابات شورای گروه اخوان المسلمین و عضویت در دفتر ارشاد این جماعت به پنج سال زندان محکوم شد؛ وی همچنین در دوم ژانویه 2008 دوباره به علت حضور در تظاهرات قاهره بازداشت شد.
محمود عزت در سال 1998 دیپلم مؤسسه تحقیقات اسلامی را کسب کرد، در سال 1999 مدرک قرائت را از مؤسسه قاریان اخذ کرد و امروز نیز به عنوان نهمین رهبر این جماعت اخوان المسلمین که سال 1928 تأسیس شده است، معرفی شد.

0% ...

آخرین اخبار

بنابر نتایج یک نظرسنجی؛ اکثر آمریکایی‌ها نگاه منفی به نتانیاهو دارند


حملات تروریستی در پاکستان ۱۷ کشته برجای گذاشت


لرزه انفجارهای مهیب در پایتخت اوکراین + فیلم


آمریکا پایان دور جدید تجاوز به ایران را اعلام کرد


مقام سابق سرویس امنیت اوکراین: کی‌یف قادر به تولید موشک پاتریوت نیست


شهادت یک کودک در حمله رژیم صهیونیستی به اردوگاه پناهندگان در نوار غزه


آمریکا حملات تجاوزکارانه به ایران را بار دیگر آغاز کرد


سردار ابن الرضا: خون شهدا درخت تنومند و توانمند دفاعی ایران را استوارتر می‌کند


فرمانده کل ارتش: تا آخرین قطره خون از ایران دفاع می‌کنیم


بستن حساب کاربری روابط عمومی سپاه، نشانه‌ وحشت جبهه استکبار از داده‌های دقیق است