سوریه کدام کشور را مانع برگزاری ژنو 2 می داند

پنج‌شنبه 31 مرداد 1392
18:11
سوریه کدام کشور را مانع برگزاری ژنو 2 می داند العالم - وزیر خارجه سوریه، عربستان سعودی را به مانع تراشی در روند برگزاری نشست ژنو 2 متهم کرد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "ولید المعلم" گفت: دشمنان سوریه، در صورت انصراف ترکیه از ایفای نقش محوری برای مخالفان، اردن را به پایگاهی برای هدف قرار دادن سوریه تبدیل می کنند.

وی افزود: دشمنان سوریه به راهکار نظامی تکیه دارند و در صورت ایفای نقش اردن به جای ترکیه راهکارهای دیگری را جایگزین می کنند.

وزیر خارجه سوریه ادامه داد: هم اکنون با تغییر شرایط سیاسی مصر و ضربه خوردن جریان افراطی و اسلامگرای اخوان المسلمین به ریاست ترکیه، شرایط به نفع گروه های ملی و محور مقاومت تغییر کرده است.

معلم خاطرنشان کرد: رژیم سعودی با راهکار سیاسی مخالف است و به دنبال بحرانی کردن وضعیت و مانع تراشی بر سر راه برگزاری کنفرانس ژنو است و با موضع آمریکا در شانه خالی کردن از اجرای توافقات خود با روسیه و خودداری از مشارکت در کنفرانس ژنو همسو است.

وی تأکید کرد: منافع اسرائیل کاملا آشکار شده و حوادث سوریه و منطقه به خوبی نشان می دهد که مسئولان رژیم صهیونیستی اجازه نخواهند داد تا محور مقاومت به پیروزی برسد، بنابراین اسرائیل نیز از افزایش اقدامات تروریستی در منطقه و تخریب زیرساخت ها و نابود کردن اقتصاد و ارتش های عربی به ویژه در سوریه، عراق و مصر احساس رضایت می کند.

0% ...

آخرین اخبار

اعتراف نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی به شکست در برابر ایران


کشف ذخایر عظیم گازی در سواحل مصر


آلمان از مسیر دیپلماسی حمایت می‌کند/تشکر ویژه از پاکستان


پالایشگاه‌های چینی متقاضی نفت ایران


استقبال مصر از توافق آتش‌بس ایران و آمریکا


اعلام تمهیدات ترافیکی مراسم چهلمین روز عروج ملکوتی رهبر شهید انقلاب اسلامی


استقبال دبیرکل سازمان ملل از آتش‌بس میان ایران و آمریکا


نیروگاه اتمی بوشهر به صورت ایمن در حال تولید برق است


تا دو هفته تردد امن در تنگه هرمز با هماهنگی ایران مقدور خواهد بود


دعوت شهباز شریف از هیئت‌های ایران و آمریکا برای حضور در اسلام آباد