قاچاق سلاح از لیبی به مصر زیرنظر قطر و ترکیه

جمعه 1 شهريور 1392
12:56
قاچاق سلاح از لیبی به مصر زیرنظر قطر و ترکیه دو مسئول اطلاعاتی قطری و ترکیه ای، در سفری محرمانه به لیبی، بر روند قاچاق سلاح از این کشور به مصر و به ویژه به سینا نظارت کردند.

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم، منابع آگاه با اعلام این خبر به پایگاه خبری شبکه المنار تأکید کردند که طرف ترکیه ای در قاچاق سلاح به مصر معاون رئیس سازمان اطلاعات این کشور است.

به گفته این منابع، شیوخ قطر و مسئولان ترکیه در تلاش هستند تا مقادیر زیادی سلاح به مصر قاچاق شود و در اختیار همگان قرار گیرد.

منابع آگاه هدف از قاچاق هرچه بیشتر سلاح به مصر را تلاش برای جلوگیری از برقراری ثبات در این کشور و کارشکنی در برابر هرگونه پیشرفت اقتصادی در این کشور عنوان کرده اند.

بر اساس این گزارش، آنکارا و دوحه بر این باورند که ناآرامی و رکود اقتصادی مصر می تواند دریچه ای مناسب برای اعمال فشار بر رهبران جدید مصر باشد.

26

0% ...

آخرین اخبار

عبور ۲۳ فروند کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی نیروی دریایی سپاه در شبانه روز گذشته


جنگ علیه ایران، پنتاگون را فرسوده و آمادگی ارتش آمریکا را کاهش داده است +فیلم


تاکید تهران و اسلام آباد بر تقویت مناسبات اقتصادی و حمایت از روندهای دیپلماتیک


ایران در آماده‌باش کامل؛ ترامپ در منگنه عقب‌نشینی و فشار داخلی + فیلم


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه در باره خاتمه جنگ


ترامپ ادعاهای خود را درباره توافق احتمالی با ایران تکرار کرد/ به زودی برای پایان دادن به درگیری به توافق خواهیم رسید/ گاف تازه ترامپ/ ترامپ عمان را هم تهدید کرد


عراقچی با وزیر امور خارجه نیوزلند گفت‌وگو کرد


رسانه‌های عبری: خلع سلاح حزب‌الله هدفی غیرواقع‌بینانه است


تلفات اسرائیل در لبنان/ تداوم بمباران شدید جنوب لبنان/ هشدار صهیونیست‌ها برای تخلیه شهر «صور»


شورای امنیت سازمان ملل حمله به نیروگاه هسته‌ای براکه امارات را محکوم کرد