شیوه جاسوسی انگلیس در خاورمیانه

شنبه 2 شهريور 1392
12:13
شیوه جاسوسی انگلیس در خاورمیانه العالم - روزنامه انگلیسی ایندپندنت به نقل از ادوارد اسنودن افشاگر اطلاعات جاسوسی آمریکا، از شیوه جاسوسی لندن در خاورمیانه پرده برداشت.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، بر اساس اطلاعاتی که "ادوارد اسنودن" افشا کرده انگلیس پایگاه جاسوسی محرمانه ای در خاورمیانه دارد که بسیاری از تماس های تلفنی، پیام های اینترنتی و انتقال اطلاعات در اینترنت را کنترل و اطلاعات به دست آمده را با سرویس های اطلاعاتی غربی مبادله می کند.

بر اساس این گزارش، فعالیت های انگلیس برای نظارت بر ارتباطات دیجیتالی سالانه یک میلیارد پوند هزینه دارد. در چارچوب این اطلاعات سازمان جاسوسی انگلیس توانسته است به اطلاعاتی که از طریق فیبرهای نوری زیردریایی منتقل می شوند، دسترسی پیدا کند.

شرکت آلکاتل لوسنت شبکه ای از فیبرهای نوری در اختیار دارد که از آمریکا، انگلیس، دریای مدیترانه، کانال سوئز و هند می گذرد. این شبکه در اروپا از آتن، استانبول، قبرس به اراضی اشغالی می رسد.

ادوارد اسنودن کارمند سابق سازمان جاسوسی آمریکا در سال 2012 اطلاعات محرمانه ای را از سایت های محرمانه داخلی سازمان های جاسوسی این کشور دانلود کرد. وی پس از فرار از آمریکا مقداری از این اطلاعات را به روزنامه گاردین انگلیس داد. گاردین پس از انتشار اطلاعاتی درباره فعالیت های جاسوسی آمریکایی ها بر فضای مجازی؛ مجبور شد تحت فشار و تهدید دولت انگلیس از افشای بقیه این اطلاعات خودداری کند.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر شیعیان نیجریه: خون شهید خامنه‌ای گریبان صهیونیست‌ها را خواهد گرفت


مطالبات گندمکاران به زودی پرداخت می شود


حمایت‌های‌معیشتی قدرت خرید دهک‌های‌پایین را افزایش دهد


جاکارتا آزادی سرنشینان ناوگان کمک به غزه را خواستار شد


تشکیل کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال در هیئت مقررات‌زدایی


حمله هوایی و توپخانه‌ای به مناطقی از جنوب لبنان


هشدار فرمانده قرارگاه خاتم؛ خطا کنید کوبنده پاسخ می‌دهیم


سازمان ملل: خواستار اطمینان از رسیدن ایران و آمریکا به توافق هستیم


پزشکیان: ایران با عزت، اقتدار و حفظ حقوق ملت وارد گفت‌ وگو می‌شود


تکرار تهدیدات و زیاده ‌خواهی‌های ترامپ در قبال ایران