حال پادشاه عربستان خوب نیست

يکشنبه 3 شهريور 1392
13:52
حال پادشاه عربستان خوب نیست فعال عربستانی که با نام مستعار "مجتهد" به منبع موثقی از اخبار پشت پرده این کشور تبدیل شده، از وخامت حال پادشاه عربستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "مجتهد" امروز (یکشنبه) در صفحه تویتر خود نوشت: ملک عبدالله بن عبدالعزیز آل سعود، به علت وخامت وضعیت سلامتی بازگشت به ریاض را به تعویق انداخته است؛ وی به همین دلیل، در تشییع جنازه برادرش "مساعد بن عبدالعزیز" حضور نداشت. از این رو، پسرش "متعب بن عبدالله" خود را برای وضعیت بدتری نیز آماده کرده است.
وی افزود: به همین دلیل برخی از روزنامه ها سخنان بدون مناسبت "محمد بن نایف بن عبدالعزیز" وزیر کشور عربستان مبنی بر تأییدهای پادشاه را منتشر می کنند؛ که هدف از آن اثبات وجود و زمینه سازی برای اتفاقاتی است که ممکن است برای ملک عبدالله به وجود بیاید.
مجتهد خاطرنشان کرد: مشاهده می شود که اظهارات عجیب محمد بن نایف فقط در روزنامه ها و پایگاههای مشخصی منتشر شده است و رسانه های وابسته به متعب بن عبدالله، (پسر پادشاه) و [خالد] التویجری (رئیس دیوان پادشاهی) را نادیده گرفتند.
مجتهد تأکید کرد: از سوی دیگر گارد ملی عربستان، تحت فرماندهی متعب بن عبدالله سلاح جدیدی را برای جنگ های شهری دریافت کرده است، و متعب به همه افسران دستور فوری داده است استفاده از آن را یاد بگیرند. شاید دلیل این امر نیز، نگرانی ها درباره سلامتی پادشاه است.
مجتهد در یکی دیگر از پیامهای امروز خود در تویتر اظهارات اخیر "خالد بن طلال بن عبدالعزیز" برادرزاده پادشاه عربستان درباره حوادث مصر را سخنان به جایی دانست و گفت: وی سیسی را به کودتا علیه مشروعیت متهم کرده و بر این باور است که کمک به سیسی همزمان با مخالفت با قیام علیه پادشاه عربستان، سیاست یک بام و دو هوا است.

خالد بن طلال در جدیدترین پیام خود در تویتر هشدار داده است که موافقت با قیام علیه محمد مرسی رئیس جمهور مصر ممکن است مجوز و توجیهی برای کسانی باشد که قیام علیه ملک عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه عربستان را در سر می پرورانند.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی دبیرکل سازمان ملل با وزیرخارجه پاکستان درباره مذاکرات اسلام‌آباد


دعوت ایران از رئیس شورای اروپا برای به رسمیت شناختن واقعیت‌های جنگ تحمیلی


محکومیت حملات رژیم اسرائیل به لبنان از سوی ۱۸ کشور عمدتاً اروپایی


گوترش: هیچ راه حل نظامی برای بحران خاورمیانه وجود ندارد


پاسخ قاطع ایران به ادعاهای بی‌اساس امارات در آیمو


نمایندگی ایران در وین: ادعای تمایل تهران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


پاپ لئو به دنبال انتقاد ترامپ درباره لغزش دموکراسی‌ها هشدار داد


هشدار صندوق بین المللی پول درباره رکود اقتصادی در جهان


تقدیم مدال طلای قهرمانی تکواندو نوجوانان جهان به شهدای مدرسه میناب


اذعان رژیم صهیونیستی به زخمی شدن ۱۰ نظامی در بنت جبیل