بازرسان به سوریه برمی گردند

يکشنبه 10 شهريور 1392
07:53
بازرسان به سوریه برمی گردند سخنگوی سازمان ملل تأکید کرد که بازرسان سلاح شیمیایی برای ادامه تحقیقات به سوریه باز می گردند؛ سازمان منع سلاح شیمیایی نیز تأکید کرد که بررسی نمونه ها ممکن است تا 3 هفته طول بکشد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، سازمان منع سلاح شیمیایی در لاهه اعلام کرد که تحلیل نمونه های بازرسان که در سوریه جمع آوری شده، تا 3 هفته نیز طول خواهد کشید.
این سازمان همچنین تأکید کرد که همه تلاش خود را برای تسریع این فرایند به کار خواهد گرفت.
از سوی دیگر "مارتن نسیرکی" سخنگوی سازمان ملل متحد تأکید کرد بازرسان دوباره برای تحقیق در خصوص دیگر ادعاها درباره حمله با گازهای مسموم در سوریه به این کشور باز می گردند.
وی از گزارشهای منتشر شده مبنی بر اینکه خروج بازرسان از سوریه به نوعی زمینه سازی برای حمله نظامی به سوریه است، انتقاد کرد.

وی افزود: تیم بازرسان برای تحلیل نمونه های جمع آوری شده از منطقه ای نزدیک دمشق نیازمند زمان است، و بازرسان گزارشی را به دبیرکل سازمان ملل متحد ارائه خواهند کرد.
نسیرکی در باره اظهارات وزیر خارجه آمریکا که گفته کاخ سفید نیازی به گزارش سازمان ملل ندارد، گفت: تیم بازرسان برای تشخیص بی طرفانه واقعیت ها کاملا توانمند است.
بازرسان سازمان ملل متحد عصر دیروز به همراه نمونه ها به مقر سازمان منع سلاح شیمیایی در لاهه رسیدند.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل شری برای بشریت است


رئیس شرکت نفت امارات: اجازه تردد کشتی ها در تنگه هرمز با ایران است


هشدار شدیداللحن وزیر خارجه به آمریکا و نقش مخرب نتانیاهو


پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی به‌مناسبت چهلمین روز شهادت قائد عظیم‌الشأن انقلاب و مسائل مهم مربوط به جنگ تحمیلی سوم


پزشکیان: ثبات امروز کشور حاصل همدلی مردم، دولت و نیروهای مسلح است


ادعای نتانیاهو: دستور آغاز مذاکرات با دولت لبنان را صادر کردم


بقائی: انجام گفت‌وگوهای خاتمه جنگ منوط به پایبندی آمریکا به تعهدات اس


میعادگاه‌های نماز جمعه، فردا میزبان عزاداران چهلم رهبر شهید انقلاب


دیدار فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل با غریب‌آبادی


اسرائیل زیر سانسور نظامی آمار تازه تلفات جنگ را اعلام کرد