انحلال اخوان المسلمین؛ جنگ جدید مصری‌ها

چهارشنبه 13 شهريور 1392
19:23
انحلال اخوان المسلمین؛ جنگ جدید مصری‌ها قاهره، العالم - 2 ماه پس از خلع محمد مرسی از قدرت، تظاهرات حامیان اخوان المسلمین در حالی همچنان ادامه دارد که مخالفان آن به شدت تلاش می کنند این گروه سیاسی را منحل کنند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، وزارت "همبستگی اجتماعی" مصر به مسئولان اخوان المسلمین تا روز پنجشنبه مهلت داده است برای پاسخگویی به اتهاماتی از قبیل نگهداری سلاح در این وزارتخانه حاضر شوند و توضیح دهند.

پس از گذشت بیش از 2 ماه از عزل محمد مرسی رئیس جمهور سابق مصر از قدرت، همچنان تظاهرات در اعتراض به برکناری وی ادامه دارد و حتی رو به افزایش نهاده است.

با وجود استقبال برخی احزاب سیاسی مصر از اقدام وزارت همبستگی اجتماعی علیه گروه اخوان المسلمین، " ائتلاف ملی دفاع از قانون مداری" - از حامیان محمد مرسی - تظاهراتی را با عنوان " کودتا، یعنی تروریسم" برگزار کرد و اعتراض خود را نسبت به حکم دادگاه نظامی سوئز نشان داد.

این دادگاه تعدادی از اعضای اخوان المسلمین و طرفدارانش را به حبس ابد محکوم کرده است.

یکی از شرکت کنندگان در تظاهرات "کودتا یعنی تروریسم" به خبرنگار شبکه العالم در قاهره گفت: ما می خواهیم دولت و رئیس جمهور به کار خود باز گردند و ارتش مصر هم به پادگان ها بازگردد.

"احمد البرعی" وزیر همبستگی اجتماعی دولت موقت مصر، اتهام اخوان المسلمین را در اختیار داشتن سلاح در مقر این حزب عنوان کرد و افزود: به موجب ماده 11 قانون 84 استفاده از سلاح در مقر احزاب و گروه ها به هر دلیلی ممنوع است.

احزاب سیاسی و نیروهای انقلابی از تلاش دولت برای انحلال اخوان المسلمین حمایت می کنند و خواستار محاکمه همه اعضا و همفکران این گروه شده اند.

"احمد الفضالی" مسئول هماهنگی گروه استقلال مصر به خبرنگار العالم گفت: اخوان المسلمین باید منحل شود، زیرا قانون را زیر پا گذاشته است.

دادگاه اداری مصر روز گذشته در اقدامی بی سابقه دستور توقف پخش 4 شبکه ماهواره ای را در این کشور صادر کرد، این امر نشان می دهد که مرحله بعدی در مصر شاهد نوع جدیدی از درگیری ها باشد.

شبکه الجزیره مباشر مصر و شبکه تلویزیونی اخوان المسلمین با عنوان " احرار 25 " جزء این شبکه ها هستند.

0% ...

آخرین اخبار

حمایت یمن از عراق در برابر تهدیدهای عربستان سعودی


هر شرکت و کشوری که از محل دارایی های ایران مبلغی دریافت کند اجازه عبور از تنگه را نخواهد داشت


قالیباف: تأمین معیشت مردم و نیرو‌های مسلح، اولویت است


حماس: دعوت کاتس به تخریب یک اردوگاه دیگر، دعوتی تروریستی و فاشیستی است


تماس تلفنی وزیر خارجه ژاپن با عراقچی


فایننشال تایمز: ضربات موشکی دقیق ایران ادامه دارد


نخست وزیر عراق راهی ترکیه شد


توزیع ۱۲ میلیون بطری آب و راه‌اندازی بیمارستان‌های صحرایی در مرزها


روایت تکان‌دهنده آزادگان فلسطینی از شکنجه سیستماتیک در زندان‌های دژخیمان اسرائیلی


اژه‌ای: هتک حرمت شهروندان از سوی هر فرد و دستگاهی مطلقاً ممنوع است


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم