زمان انتشار گزارش بازرسان شیمیایی درباره سوریه

پنج‌شنبه 21 شهريور 1392
12:13
زمان انتشار گزارش بازرسان شیمیایی درباره سوریه وزیر خارجه فرانسه از احتمال انتشار گزارش بازرسان سازمان ملل متحد درباره حمله شیمیایی اخیر در سوریه در روز دوشنبه آینده خبر داد.

به گزارش روز پنج شنبه پایگاه خبری شبکه العالم "لوران فابیوس" تأکید کرد: کشتار شیمیایی روی داده است؛ به طور قطع یک سری نشانه‌ها در خصوص منبع این کشتار که 21 آگوست در منطقه ریف دمشق روی داد و صدها قربانی برجای گذاشت، وجود خواهد داشت.
وی ادعا کرد: می توانیم از این منظر که فقط نظام سوریه ذخایر (شیمیایی)، موشک و منافعی در این زمینه دارد، نتیجه گیری کنیم.
فابیوس با اشاره به اظهارات اخیر ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه مبنی بر استفاده گروه های مسلح از سلاح شیمیایی، برای دفاع از این گروها مدعی شد: واقعیت این نیست. این داستانی است که روسها از مدتها پیش مطرح می کنند.
وی افزود: هفته آینده ما تفکری واقعی درخصوص شناخت این امر خواهیم داشت که می توان زرادخانه شیمیایی سوریه را کنترل کرد یا خیر؛ حال مقاصد اساسا هرچه می خواهد باشد.
فابیوس گفت که با جان کری وزیر امور خارجه آمریکا پیش از نشست امروزش با سرگئی لاوروف همتای روسی اش در ژنو برای بحث درباره طرح مسکو گفت و گو کرده است.
 

0% ...

آخرین اخبار

تهیه دقیق‌ترین نقشه از شبکه کیهانی به رهبری اخترفیزیکدان ایرانی


دیدار اعضای دفتر حفظ و نشر آثار رهبر شهید با خانواده سردار شهید موسوی هوایی


حمله موشکی حزب‌الله به زیرساخت‌های نظامی ارتش صهیونیستی


معاریو: منطقه خاکستری بین ایران و آمریکا، کابوس نتانیاهو را به واقعیت تبدیل می‌کند +فیلم


قالیباف: پیام رهبر انقلاب چراغ راه آینده و نقشه راه مجلس است


فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تازه/ ۳ چاه جدید در راه تولید


افزایش تلفات نظامیان صهیونیستی در حملات پهپادی حزب‌الله


صدور دستور قضایی برای توقیف اموال ۷۵ نفر از خائنین به کشور


پزشکیان: مدیریت کشور نباید به حلقه‌ای محدود از مدیران و تصمیم‌گیران منحصر شود


آخرین یادداشت تهران پیش از مذاکرات هسته‌ای با آمریکا +فیلم