چرا نتیجه نشست شورای امنیت درباره سوریه اعلام نشد

پنج‌شنبه 21 شهريور 1392
08:35
چرا نتیجه نشست شورای امنیت درباره سوریه اعلام نشد اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد در نیویورک درباره طرح روسیه برای برچیدن سلاح های شیمیایی سوریه تشکیل جلسه دادند.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، پنج عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد دیشب درباره خلع سلاح شیمیایی سوریه گفت‌وگو کردند، اما نتایج این نشست اعلام نشد.
انگلیس، آمریکا و فرانسه خواستار قطعنامه ای الزام آور هستند اما روسیه اعلامیه غیرالزام آور را ترجیح می دهد. در همین خصوص روسیه و آمریکا امروز (پنجشنبه) نیز گفتگوهای دو جانبه ای در این مورد در ژنو انجام خواهند داد.

با این حال منابع رسانه ای به نقل از دیپلماتهای شرکت کننده در این نشست تأکید کردند که هر کدام از گروه ها موضع خود را اعلام کردند ولی مذاکرات واقعی صورت نگرفت.
ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، به دنبال اعلام طرح خود در باره سلاح شیمیایی سوریه تأکید کرد که سلاح شیمیایی سوریه سلاحی بازدارنده در مقابل تسلیحات هسته ای رژیم صهیونیستی است و دمشق زمانی از این سلاح دست خواهد کشید که کاخ سفید از تهدید به استفاده از زور دست بردارد.
پوتین اظهار امیدواری کرد که سوریه نه تنها سلاح های شیمیایی خود را تحت نظارت بین المللی قرار دهد، بلکه در آینده با نابودی این سلاح به سازمان بین المللی مبارزه با سلاح های شیمیایی بپیوند اما در عین حال تاکید کرد که چنین اقدامی زمانی عملی و قابل اجرا خواهد بود که امریکا و حامیانش از طرح هایشان برای استفاده از زور علیه سوریه دست بردارند. زیرا وادار کردن سوریه یا هر کشور دیگری به دست برداشتن از سلاح هایش به طور یکجانبه کاملا دشوار است.

 

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی‌های مصر با آلمان و کانادا برای توقف جنگ


سازمان انرژی اتمی: فناوری هسته‌ای ایران در خدمت صلح و سلامت بشریت است


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک موتور سیکلت در جنوب لبنان


ترامپ در واکنش به پیشنهاد ایران: گام مهمی است 


شهادت هزار و ۴۹۷ لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی


رهبر معظم انقلاب: ترور و جنایت نمی‌تواند در آرمان‌های مجاهدان راه حق خللی ایجاد کند


حمله ارتش به پایگاه الخرج و محل استقرار هواپیماهای سوخت رسان آمریکا درکویت


وزیران امور خارجه ایران و قطر گفت‌وگو کردند


عملیات مشترک یمن، ایران و مقاومت لبنان علیه اهداف رژیم صهیونیستی در جنوب فلسطین اشغالی


بقائی: تهدیدهای هتاکانه ترامپ نشان‌دهنده ذهنیت مجرمانه اوست/ حمله به زیرساخت مشابه متعلق به آمریکا، در صورت حمله به زیرساخت های ایران