علنی شدن فعالیتها برای تخریب مسجد الاقصی

جمعه 22 شهريور 1392
10:54
علنی شدن فعالیتها برای تخریب مسجد الاقصی رژیم صهیونیستی فعالیتهای جدیدی را به صورت علنی برای تخریب مسجد الاقصی در پیش گرفته است.

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم، مؤسسه اوقاف و میراث " مسجدالاقصی " اعلام کرد مراکز صهیونیستی که برای ساخت معبد ادعایی به جای مسجدالاقصی تلاش می کنند، فعالیتهای خود را علنی کرده اند.
مؤسسه مسجدالاقصی در گزارشی اعلام کرد که یکی از روش های صهیونیستها برای یهودی سازی کامل قدس، احداث معبد ادعایی است و مراکز صهیونیستی بسیاری برای ساخت این معبد مجدانه تلاش می کنند. 
این مؤسسه فلسطینی افزود : روزنامه صهیونیستی معاریو نیز در گزارشی اعلام کرد که رژیم اشغالگر طرحی را برای تبدیل قدس به شهری کاملاً یهودی آماده کرده و در حال اجرای آن است؛ این طرح مبتنی بر احداث معبد به مجای مسجد الاقصی است .
مؤسسه اوقاف و میراث مسجدالاقصی خاطرنشان کرد: هدف از این طرح تسلط کامل بر قدس و تخریب مسجد الاقصی است و به نوشته روزنامه معاریو ؛ مسجد قبه الصخره و مسجد قِبلی (مسجد دارای گنبد سربی) باید تخریب شود ،  محوطه مسجد الاقصی باید توسعه یابد و بخشی از دیوار مسجد الاقصی و دیوار قدس قدیم ( البلده القدیمه ) نیز باید تخریب شود تا معبد "هیکل" در محل مسجد قبه الصخره و مراکز مهم نیز در محل مسجد قِبلی ساخته شود. 
مؤسسه مسجد الاقصی افزود : یهودا عتصیون که قبلا عضو یک تشکیلات محرمانه صهیونیستی بوده و اوایل دهه هشتاد قرن گذشته طرح منفجر کردن مسجد الاقصی را پیشنهاد کرده بود، یکی از طراحان تخریب مسجد الاقصی و احداث معبد ادعایی صهیونیستها است .
این مؤسسه خاطرنشان کرد: طرح تخریب مسجد الاقصی قبلاً به صورت محرمانه دنبال می شد ولی هم اکنون علنی شده است .
مؤسسه اوقاف و میراث مسجد الاقصی هشدار داد: رژیم صهیونیستی می خواهد این معبد را در محل مسجد الاقصی احداث کند تا به مناسبت اعیاد سالانه صهیونیستها را مناطق مختلف جهان به دیدن این معبد بیایند و مراسم خاص خود را در این معبد برگزار کنند.
مؤسسه مسجد الاقصی اعلام کرد : طرح تخریب مسجد الاقصی همچنین شامل اخراج فلسطینی ها از فلسطین اشغالی خصوصاً قدس است، و اجرای این طرح چند سال طول می کشد .

0% ...

آخرین اخبار

تأکید تهران و بغداد بر همکاری‌های راهبردی، اقتصادی و امنیتی


قالیباف: خودشان را با نفت ۳ رقمی تنبیه کردند!


امضای ۴ موافقتنامه و یادداشت‌تفاهم میان ایران و عراق


وزیر کشور وارد دهلی نو شد


عزیمت وزیر امور خارجه به قرقیزستان


پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


وقوع یک عملیات ضدصهیونیستی در جنین؛ دستکم یک صهیونیست زخمی شده است


وزارت خارجه صدور مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های انگلیس علیه ایران را محکوم کرد


عراقچی: مشکل ما با آمریکا میانجی نیست، رویکرد سلطه‌طلبانه آنها است


صنعا محاصره را برای کشتی‌های عازم عربستان، تنگ‌تر می‌کند +فیلم


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت